osobne Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 Kdy mění Škoda standardně ceníky? Naposledy jsem zaregistroval zdražení vozidel Škoda někdy na jaře 2016, do kdy současné ceny vydrží? Do příštího jara? Nebo mění Škoda standardně ceníky i každý podzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 Tak třeba u FIII byly vloni (2015) ceníky čtyři - leden, duben, září, listopad. Do jara to tedy určitě nevydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 18. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 Kdyz objednam auto, cekaci doba je nekolik mesicu, zvysi mi dealer cenu auta kvuli zmene ceniku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corve Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 Když objednáváš, dostaneš kupní smlouvu, tam je cena jasně určená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 18. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 Asi jak kde. Kdyz jsem kupoval pred 18 lety Felicii, dostal jsem jen objednavku a pak fakturu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.