Roy Jones jr. Vloženo 20. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2016 Ahoj..moje okta začala vydávat divný zvuk..kolem 2000-2100 otáček si při akceleraci zahouká. Bude to odcházející turbo či co? Všude jsem četl,že turbo spíš píská nebo houká jako sanitka,ale moje houkne hluboce a jen krátce 2000-2100 otáček. Nemůže to dělat prokluzující spojka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 21. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2016 Dnes jsem na to kouknul zespodu na rampě a hadice co jde od turba do IC je (na konci se závlačkou u IC) dost od oleje. Může to houkat kvůli této netěsnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 14. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2016 Tak jsem dnes vyndal intercoler a vylil z něj asi 1dcl oleje. Olej mi mizí,ale mám únik i u hadičky přepadu oleje a pod podtlak.čerpadlem,tak to asi nemusí být turbem..nevím. Vlnovec očouzený nikde nebyl,takže dírka asi není. Hadice vypadá taky v pořádku..teče z ní olej v místě kde je ta pružná spona a pod ní o-kroužek..ten asi bude chtít vyměnit. Může to zahoukání kolem těch 2000 otáček způsobovat netěsnost pod hlavou nebo pod víkem hlavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.