MilanHos Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Zdravím, co se týká zimáků kdo má 15"... máte plechy nebo jste si sehnali litá kola? Přemýšlím o neorigo litých kolech ale moc se jich na potřebných rozměrech dle techničáku na Fábuli nevyrábí. Originály mě přijdou zaprvé předražený a zadruhé 15" jsou ošklivé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Ja mam plechy. Uvazuju ale, ze bych vyhledove poridil na leto 16" kvůli sirsi gume a pak bych asi stavajici 15" litaky pouzil na zimni. Jeste uvidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 Já mám na zimu lité neorigo. Koukni na alcar.cz dělají kola i v origo rozměrech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 Tak to vypadá moc dobře pneu zvolím taky Continental. Jsem naštvanej že tenhle rozměr nemůžu mít na F2 protože tam mám zimní gumy na mále tak než dostanu F3 abych nemusel kupovat dvojí nový gumy! Leda počkat a objednat až v prosinci aby bylo auto až v březnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blahyk Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 Já jsem nakonec na zimu zvolil originál alu 15" s A4 Michellinama, prodejce nabídnul velmi příznivou cenu na úrovni plechu s čínama, takže nebylo co řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 Jakože jsi měl auto taky v zimě a tím pádem ti nabídli komplety? to jsi měl ale se škofinem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blahyk Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 Ne auto jsem přebíral někdy v červenci (2015), hned při převzetí jsem se domluvil s prodejcem, že u něj koupím zimáky, ať se v září ozve. On potom poslal nabídku a plácli jsme si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 Tak to já tohle téma nadhodím hned po objednávce co mi nabídnou abych mél potom klid hledat alternativu. A asi nabízeli jen Mischelin nebo nějaký Nexen že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 Také mám zimní komplety na alu za velmi pěknou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Taky jsem si pořídil loni v únoru Hybridy 131500 a Nokiany WR D4. Cena za dodání 4 ks včetně kompletace a dopravy 11 020 Kč. Plná spokojenost. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 To vypadá otřesně, za ty prachy to mohlo být na Alu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habakuk8 Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Ty kola bych zakázal, jsou absolutně špatně navrženy. Jak tam mají ty 4 malé otvory mezi patkou a diskem tak do nic zateče voda nebo dostane sníh v noci to zmrzne a dělá to nevývažek na kole. Když plech tak originál ne tyto bastly. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Mám je, jezdil jsem na nich celou zimu. Žádný problém. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 před 10 hodinami, Voice napsal: To vypadá otřesně, za ty prachy to mohlo být na Alu. Od tebe jsem tady na foru neviděl žádný pozitivní názor, pouze negativistický nálady. Na Alu možná ale z druhé ruky jako mám já.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Moje zimní verze.. černé kola nemam rád ;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 před 14 hodinami, MilanHos napsal: Od tebe jsem tady na foru neviděl žádný pozitivní názor, pouze negativistický nálady. Na Alu možná ale z druhé ruky jako mám já.. A co mám napsat? Je to krása nesmírná? Když je to hnus. Co se tu mám přetvařovat a pochlebovat? Když se mi něco líbí napíšu to, když nelíbí napíšu to taky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Já jen konstatuju že jsem na fóru právě nic jiného než hnus od tebe nečetl, každopádně se pohybuju spíš jen ve Fábiích jiná auta jsou možná u tebe krásná Mě se tyto hybridy tak nelíbí, ale věci co se mě nějak příčí tak nekomentuju vůbec. Za neoriginální a nejlevnější Alu + gumy dáš 15 000 minimálně takže nechápu kde seženu za 11 000 včetně montáže zimáky na Alu. To ani po bazarech neseženeš, každopádně kdo by chtěl na nové auto minimálně 2 zimy jeté gumy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Já jsem někde napsal že Fabia je hnusné auto? Ukaž mi kde. Mi se právě Fabie líbí moc. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Pěkná alu kola 15" se dají pořídit (třeba v Kelly) i za 6000, jen musí člověk hledat. Nokiany 185/60 R15 WD3 jsem pořizoval teď v týdnu tetě za 5200 i s dopravou. Obutí bylo za 350. Celek tedy za 11550.Hybridní kola se mi kdysi taky líbila. Pěkný jsou ale jen na SUV nebo autech s Cross pakety (Scout atp.). Na FIII nebo Rapidu jsou designově out. Ale proti gustu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 před 3 hodinami, Voice napsal: Já jsem někde napsal že Fabia je hnusné auto? Ukaž mi kde. Mi se právě Fabie líbí moc. No to jsem nechtěl říct jen jsem to špatně napsal, prostě nechodím do jiných témat než Fabie tak nemůžu posoudit jestli píšeš i pozitivní věci. Miklisek: Ty nové Alu za 6000 bych rád viděl, já sehnal za 6000 jen jeté Jinak minimálně 2000 za jedno vidívám, ale mrknu ještě pokud budu mít víc času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 (editace) Zpátky na 15"... může začít sypat (foto před - Beam a po - Mato) Editováno: 7. Listopad 2016, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Tiez v piatok...Letne 16" BeamZimne 15" Carme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 15ky Dezent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 V Friday, October 21, 2016 at 22:13, ralff napsal: Taky jsem si pořídil loni v únoru Hybridy 131500 a Nokiany WR D4. Cena za dodání 4 ks včetně kompletace a dopravy 11 020 Kč. Plná spokojenost. Přemýšlel jsem o nich v 16" na OII, ale nelíbí se mi ty obnažené šrouby a závaží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 17. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2016 Nejlepší využití pro plecháče... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.