mischicka Vloženo 17. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2016 Taky někdo chodí na Pinterest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Na zimu som chcel originálne škodovácke disky, vzhľadom na ceny pneu som volil 15" a predajca mi dal na výber Carme + Continental alebo Propeller + Pirelli. Nemôžem si pomôcť, ale mne hranaté Propellerky pasujú na F3 omnoho viac ako oblé Carme a tak som oželel Conti a uspokojil sa s Pirellkami.. Letné Rock 16" Zimné Propeller 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Propellery jsou hezké, taky jsem je zvažoval, ale nakonec zavrhl - jsou moc ploché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Kdyb měl někdo dilema a zvažoval, jestli jít do kol Dione za 1917Kč Propeller za 2112Kč Italií za 2217Kč stříbrných Ray za 2875Kč http://eshop.skoda-auto.com/cz/Category3_10001_10051_48504_-11_Y_normal_0___ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Jj propeller koupeny za tuto cenu a už jsou na autě s ts850. Dlouho jsem dumal a nakonec souhra náhod a Enza jdou dál. Před 2 rokama ta akce na ně byla taky myslím, že s michelin ale nevyšlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 Celkom fajn cena pozeram. No nevadi ja uz mam rok plechace ako zimne kolesa. Inac ... nepacilo sa mi tam davat kryty kolies ... aj ked asi plnia urcitu funkcionalitu , chrania plechovy disk ... o estetickej by som pouvazoval ... A tak som nechal plechace iba tak , hole. Nejak sa mi to paci viac ako s krytmi kolies ... co mi vsak vadilo bolo na prednych kolesach ten hrdzavy naboj resp. to ukoncenie naboju alebo - opravte ma ako sa to pre sne nazyva ... Rozhodol som sa tam dat kryt .. v ramci testovania viacfarebnej tlace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 celkom dobrý nápad. osobne som na F2 a neskôr i na F3 dal dopredu kryty viečkov náboja (1J0 501 249 C) a nalepil živicovú nálepku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 Ty krytky šroubů jsou tam trochu zbytečný ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Možná že nejsou, ty šrouby jsou po zimě a soli jak liška, když tam nemá kryty.( Vlastní zkušenost s Fl v zimě vždy bez poklic). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 (editace) Mozna mas pravdu ale takisto @wirer spominal ze tam dava tie misky. Ja som to ponal aj ako esteticku zalezitost. a kedze nemam rad kryty kolies .... Otazne je ci sa pod to nedostane vlhkost a nezostava tam dlhsie. Preto ... som sa rozhodol, ze to potriem este vazelinou ktora odpudzuje vodu, tak isto ako naboje kde sa opiera disk kolesa - to aby s tym potom clovek nemusel miksovat ked to dava dole. Minule som bol v servise a predne koleso ten clovek nevedel dat dole tak to bolo prioxidovane k naboju a to hlinikove disky. ( A ano , mal odskrutkovane vsetky skrutky :-) ) Trebalo tak viac poklepat po kolese z kazdej strany. Som si predstavil ako by sa super menilo koleso pri defekte keby to tam bolo tak "zalepene" a mal by som to na tom malom zdvihaciku .... edit: krytky sroubu .... aha kurnik , ja som to nepochopil lebo aj v tej oske je skrutka , resp. matica .... aach mi to nepali asi takto vecer. krytky skrutiek ... hm no ja som to tam dal neh to tam nesvieti tie strieborne skrutky .... rozmyslam ze ked budem mat sedy/antracitovy filament tak vytlacim spojenie tych 5 skrutiek do hviezdy + kryt toho naboja dokopy ako jeden kus plus taky aby sa tam nezachytaval sneh - nejaky skoseny pravdepodobne ... aaaalebo sa necham inspirovat skodou 100 / 110 - tie chromove puklicky alebo ako sa to volalo (srandujem) edit2: no... a bez krytiek nemam skusenost ale moje stale svietia aj po jednej zime @Heini pisal ze ich mal jak liska , neviem ci sa nejak zmenil material od vtedy ja musim povedat za seba ze su jak nove :-) Editováno: 13. Listopad 2017, autor: naschd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Kryty skrutiek som si ani nevsimol, no tu su zbytocne. Joo, budu skrutky viac svietit, no teraz ti ich niekto udrbe ani nevies kedy aj bez vytahovaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 (editace) Jojo přesně to mě taky napadlo že během pár vteřin jsou dole Nějakej kryt přes všechny šroubky chromovanej ala retro by mě zajímalo jak by vypadal Editováno: 14. Listopad 2017, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Na zimnych normalne pouzivam uz druhu zimu tieto krytky skrutiek , nevidim dovod preco by ich mal niekto brat. Taktiez som ich videl na inych skodovkach nahodene. Ked by mi ich ukradli tak si objednam druhe myslim si ze to by nebol problem aj ked neviem naco by komu boli. No to by vypadalo asi otrasne to ma napado zo srandy skor ako vazne. Ale zo srandy mozem ked sa budem nudit navrhnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 @naschd bozenko teba odstavili od telky alebo od reality? taketo veci sa bezne kradnu... capicky ventilkov, puklice a podobne somariny. ukradnute som mal capicky od ventilkov... stredove krytky od elektronov... nie kazdy je taky ako my co kazdemu len dobre robia a kazdu nedelu chodia do kostola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 @ronskispeed no , uprimne telku som uz nevidel par rokov :-) asi od zaciatku strednej povedal by som a uz som nejaky ten rocik ( par rokov ) von .... a do kostola nechodim. sry za OT :-) ale cez zimu to tam proste nechavam, aspon skrutky nezhrdzaveju ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 4. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2018 Zdravím. Dotaz: Když budu mít na zimu plecháče KFZ, lze na ně použít šrouby z origo litých kol, nebo musí být jiné (jiná dosedací plocha, jiná délka ?) Poznámka: Je mi úplně jedno, že je to hnusné:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Šrouby jsou stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simply Clever Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 (editace) Kdyby někdo chtěl originál lita kolá za slušnou cenu, tak jsou teď v akci přímo u dealera Škoda - Dione 16" a Italia 16" viz níže: https://www.facebook.com/AutokleverSpol/photos/pcb.1559745007459364/1559740624126469/?type=3&theater https://www.facebook.com/AutokleverSpol/photos/pcb.1559745007459364/1559740584126473/?type=3&theater Editováno: 11. Říjen 2018, autor: Simply Clever 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 (editace) Len doplním, že oba disky, Dione aj Italie, sú 16" Editováno: 11. Říjen 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simply Clever Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 před 1 hodinou, brrrrm napsal: Len doplním, že oba disky, Dione aj Italie, sú 16" Jo, máte pravdu, už jsem to opravil. Já si to spletl s Matone. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 před 22 hodinami, rkonf napsal: Šrouby jsou stejné. Dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiscool Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Zdravim chcem sa spytat mozem pouzit alu disky s pneumatikamy z fabie 1 combi na fabiu monte carlo 2018 combi ? Mam si ist pre auto len chcem hned prezut na zimne ..monte carlo je na 17tkach letnych ja mam z fabie 1, 15tky oboje su 5x100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 NE mají jiné ET. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 (editace) Kotouče jsou jiné - jsou větši u disku 17" Editováno: 26. Listopad 2018, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 @TOMUS15” kola se vejdou i na 81kW verzi. Na slabší verze s menšíma brzdama dokonce 14”. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.