PTiCA Vloženo 4. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 fixnuto ale je toho furt dost. O vikendu udelam upgrade na novou verzi a rovnou upravim i sablonu. Trochu se zmeni hlavicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Nevíte náhodou jak se zbavit této reklamy? Vyskakuje pokaždé jak se podívám na kteroukoliv stránku a po každé ji musím zavřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 9. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 @Woody asi nejlepsi je toto: ------ Aktualizoval jsem forum na nejnovejsi verzi. Rovnou jsem aktualizoval i sablonu a pridal do hlavniho menu odkaz na hlavni sekce (fabia, octavia atd....) Pokud narazite na nejaky problem nebo spatny preklad. Dejte vedet. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červen 2018 Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 Nevidím žádné podpisy - ani ten svůj (ten vidím pouze v nastavení mého profilu). V předchozí verzi fora jsem je měl skryté jen u některých uživatelů, u kterých zabíraly půl stránky. Lze s tím něco udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2018 Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 před 2 hodinami, PTiCA napsal: @Woody asi nejlepsi je toto: Dík za radu, ale na podzim chci nové auto tak je možné že škodovkářské forum přestanu sledovat. Štvou mě problémy s autem a teď ještě na fóru pořád klikat na reklamy, to už je moc. Nevadí mi normální reklamy, ale tady toto mi pořád vyskakuje okno, které musím pořád zavírat. Je to jen v mobilu a jen jedno a to samé. Mobilem to není, dělá mi to i u služeního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 9. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 Chapu a s reklamama chystame zmenu. Ale nejdriv od pr. mesice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červen 2018 Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 Chyby v překladu ve vyhledávání: K vyhledávání - doposud fungovalo vyhledávání v konkrétní sekci (například Motor 1.0 TSI) tak, že jsem tam měl nastaveno Hledat v "Toto forum", teď si to tuto možnost neumí zapamatovat, je tam totiž defaultně nastaveno "Všude" a musím tedy znovu a znovu klikat na možnost "Toto forum", což je dost otravné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Červen 2018 Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 bývaly, tudíž předpokládám, že jsou i nyní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 10. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 před 18 hodinami, Pawouk napsal: Chyby v překladu ve vyhledávání: K vyhledávání - doposud fungovalo vyhledávání v konkrétní sekci (například Motor 1.0 TSI) tak, že jsem tam měl nastaveno Hledat v "Toto forum", teď si to tuto možnost neumí zapamatovat, je tam totiž defaultně nastaveno "Všude" a musím tedy znovu a znovu klikat na možnost "Toto forum", což je dost otravné. Opravene preklady. Na vyhledavani a podpisy jeste kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 K podpisům - zkusil jsem zapnout zobrazování podpisů v nastavení profilu a po zapnutí zobrazování vidím jen podpisy, které jsem doposud neskryl, takže za mně je to tedy v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 13. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Ok. Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Ahoj, proč mi tahle sekce nejde zobrazit na Tapatalku? Vše ostatní normálně otevírám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 14. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 O jakou presne stranku se jedna? O toto tema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Ano, přesně tohle téma ohledně problémů s fórem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Zdravim, da sa nastavit aby prispevky boli viditelne len pre registrovanych uzivatelov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Které příspěvky? Všechny? Nebo jak to myslíš? Pokud je mi známo, jsou takto nastaveny všechny sekce "Vaše........Fabia, Octavia, atd." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyjko Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Znovu problemy s certifikatom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 potvrzuji také u mně. Chybí certifikát, web nebezpečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 taktez potvrzuji ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Taktéž problém s certifikátem, nedostanu se do soukromých zpráv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 k dnešnímu dni vypršela platnost certifikátu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 To samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 19. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 fixnuto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Už funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.