Březen 26, 20187 r V TT nefunkční push notifikace - like, citace atp. Předtím to šlo, nicméně může bylt chyba pouze u mě.
Březen 26, 20187 r Autor Ma jeste nekdo problemy s Tapatalkem? Ja ho nepouzivam. Nemuzu otestovat. Diky
Březen 26, 20187 r Autor Tak on tam obrazek je ale z nejakeho duvodu se nezobrazuje. edit: Kontaktoval jsem podporu. Nevypada to na chybu u nas. edit: Fotka by se mela zobrazovat spravne...
Březen 27, 20187 r TT nepouzivam uz dost dlho. Co ma trosku irituje, su medzery a zarovnanie textu. Napr. riadkovanie pri neprecitanych temach ma zbytocne velke medzery A pri presuvani sa medzi temami je sipka < alebo > dost posunuta A hlaska pri oznacovani temy ako precitanej predtym nebola, ze? Upraveno Březen 27, 20187 r od wirer
Březen 28, 20187 r V 26. 3. 2018 na 16:02, PTiCA napsal: Tak on tam obrazek je ale z nejakeho duvodu se nezobrazuje. edit: Kontaktoval jsem podporu. Nevypada to na chybu u nas. edit: Fotka by se mela zobrazovat spravne... Už je to OK.
Březen 30, 20187 r Autor muj fireforx 59 na mac os ukazuje vse v poradku. @wirer graficke veci projdu a upravim...
Březen 30, 20187 r před 4 hodinami, JayBee1 napsal: Teď koukám, že v MS Edge není ikona pro sdílení. I když nepoužívám tak sem koukl do Edge a je tam a funguje, to samé i v IE. No a ve FF 59 ji taky mám. Upraveno Březen 30, 20187 r od šulda
Duben 29, 20187 r Admine, natáhni plot i pod zemí. Čínskej krtek Ti tu poslední dobou dělá desítky krtinců Upraveno Duben 29, 20187 r od šulda
Duben 29, 20187 r před 35 minutami, šulda napsal: Admine, natáhni plot i pod zemí. Čínskej krtek Ti tu poslední dobou dělá desítky krtinců Nejsu admin, ale makám na tom
Duben 29, 20187 r Ty jen odstraníš krtince, ale tady je potřeba zásah admina aby zabránil krtkovi v rytí novejch. Už je tu další, tentokrát sázkař.
Květen 3, 20187 r když kliknu na odkaz co tam v příspěvku mám tak se to rozhodí... Jinak se tu něják sype čaj..... Upraveno Květen 3, 20187 r od LiveBomb
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.