Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

fixnuto ale je toho furt dost.

O vikendu udelam upgrade na novou verzi a rovnou upravim i sablonu. Trochu se zmeni hlavicka.

Nevíte náhodou jak se zbavit této reklamy? Vyskakuje pokaždé jak se podívám na kteroukoliv stránku a po každé ji musím zavřít.

Screenshot_2018-06-05-19-01-14-378_com.android.chrome.png

• Autor

@Woody asi nejlepsi je toto: 

------

Aktualizoval jsem forum na nejnovejsi verzi. Rovnou jsem aktualizoval i sablonu a pridal do hlavniho menu odkaz na hlavni sekce (fabia, octavia atd....)

Pokud narazite na nejaky problem nebo spatny preklad. Dejte vedet. 

Dik

Nevidím žádné podpisy - ani ten svůj (ten vidím pouze v nastavení mého profilu). V předchozí verzi fora jsem je měl skryté jen u některých uživatelů, u kterých zabíraly půl stránky. Lze s tím něco udělat?

před 2 hodinami, PTiCA napsal:

@Woody asi nejlepsi je toto: 

Dík za radu, ale na podzim chci nové auto tak je možné že škodovkářské forum přestanu sledovat. Štvou mě problémy s autem a teď ještě na fóru pořád klikat na reklamy, to už je moc. 

Nevadí mi normální reklamy, ale tady toto mi pořád vyskakuje okno, které musím pořád zavírat. Je to jen v mobilu a jen jedno a to samé. Mobilem to není, dělá mi to i u služeního.

• Autor

Chapu a s reklamama chystame zmenu. Ale nejdriv od pr. mesice. 

Chyby v překladu ve vyhledávání:
chyby.thumb.JPG.7e89bec411cbd8161ed61dc7dc470c37.JPG

K vyhledávání - doposud fungovalo vyhledávání v konkrétní sekci (například Motor 1.0 TSI) tak, že jsem tam měl nastaveno Hledat v "Toto forum", teď si to tuto možnost neumí zapamatovat, je tam totiž defaultně nastaveno "Všude" a musím tedy znovu a znovu klikat na možnost "Toto forum", což je dost otravné. 

• Autor
před 18 hodinami, Pawouk napsal:

Chyby v překladu ve vyhledávání:
chyby.thumb.JPG.7e89bec411cbd8161ed61dc7dc470c37.JPG

K vyhledávání - doposud fungovalo vyhledávání v konkrétní sekci (například Motor 1.0 TSI) tak, že jsem tam měl nastaveno Hledat v "Toto forum", teď si to tuto možnost neumí zapamatovat, je tam totiž defaultně nastaveno "Všude" a musím tedy znovu a znovu klikat na možnost "Toto forum", což je dost otravné. 

Opravene preklady.

Na vyhledavani a podpisy jeste kouknu

K podpisům - zkusil jsem zapnout zobrazování podpisů v nastavení profilu a po zapnutí zobrazování vidím jen podpisy, které jsem doposud neskryl, takže za mně je to tedy v pořádku.

Ahoj, proč mi tahle sekce nejde zobrazit na Tapatalku? Vše ostatní normálně otevírám...

Screenshot_2018-06-13-22-06-58-135_com.quoord.tapatalkpro.activity.png

Ano, přesně tohle téma ohledně problémů s fórem.

Zdravim, da sa nastavit aby prispevky boli viditelne len pre registrovanych uzivatelov?

Které příspěvky? Všechny? Nebo jak to myslíš? Pokud je mi známo, jsou takto nastaveny všechny sekce "Vaše........Fabia, Octavia, atd."

Znovu problemy s certifikatom image.thumb.png.7ad9e9b88664ad372301ecb34d8879ee.png

potvrzuji také u mně. Chybí certifikát, web nebezpečný

taktez potvrzuji !

to samé

Taktéž problém s certifikátem, nedostanu se do soukromých zpráv.

k dnešnímu dni vypršela platnost certifikátu

To samé. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.