Ondra16V Vloženo 31. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2022 Opět a zase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 O5 a zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Září 2022 Sdílet Vloženo 9. Září 2022 A zase a zase... Ještěže tu máme moderátory, kteří to mažou, neb od adminů se asi řešení nedočkáme... To jim tohle nevadí ? Možná by nebylo marné, aby to moderátoři tak týden nemazali - třeba by se to pak hnulo. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 10. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2022 Registrace techto uzivatelu prochazi klasickym skenovanim Captchou a projdou. Pravdepodobne to neni zadny robot. Zmenil jsem typ na hCaptchu uvidime jestli to vyresi nas problem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 10. Září 2022 Sdílet Vloženo 10. Září 2022 @PTiCA Na některých forech bývalo, že příspěvky bylo možno vkládat např. až 5tý den po registraci. Nešlo by toto zavést? Myslím si, že když by se zaregistrovali a pak museli ještě 5 dní čekat, než můžou spamovat, tak se na to vyprdnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 10. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2022 To je dost velke omezeni. Nevim jestli bys chtel cekat 5 dni kdyz resis nejaky problem s autem Asi bych to pripadne resil treba hodinou od registrace nebo neco takoveho. Uvidime. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 10. Září 2022 Sdílet Vloženo 10. Září 2022 souhlasím, že to je už docela "razantní opatření". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddiee29 Vloženo 10. Září 2022 Sdílet Vloženo 10. Září 2022 V 7. 3. 2022 na 20:40, eddiee29 napsal: Kluci chtěl bych se zeptat, jestli by nebyla doopravdy možnost přidání fóra na tapatalk. Klidně za poplatek? To fakt nikdo ani nenapíše třeba, bez do prdele s tapatalkem?..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Září 2022 Sdílet Vloženo 10. Září 2022 Nebo omezit první tejden přispívání na jeden příspěvek za den. Teď sem sejmul další dva. Jeden stihl 4 příspěvky a druhej jen jeden 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Září 2022 Sdílet Vloženo 10. Září 2022 před 2 minutami, eddiee29 napsal: To fakt nikdo ani nenapíše třeba, bez do prdele s tapatalkem?..... Tapatalk tu kdysik dávno byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddiee29 Vloženo 10. Září 2022 Sdílet Vloženo 10. Září 2022 Ano byl, a několik uživatelů se na něj dále dotazovalo a vůbec nikdo na to neodpověděl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Září 2022 Sdílet Vloženo 11. Září 2022 Libore popravdě,za 1 den ti tu málokdy a málo kdo vyřeší nějaký problém s autem.Většina opravdových machrů a opravářů nemá čas hledět na fórech,tak jsou to tady většinou jen samé spekulace a někdy opravdu nesmyslné příspěvky.Jeden-dva dny by nevadilo,alespoň by se nováček zorientoval jak to chodí a nemuselo by se mu mazat,přesouvat témata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 11. Září 2022 Sdílet Vloženo 11. Září 2022 pro tapatalk bych se taky primlouval a .. u jineho fora mam zkusenost s tim, ze prvni 3 prispevky noveho uzivatele musi schvalit admin. funguje to. spamy nechodi. ale je to pro adminy urcite take pracne ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Září 2022 Sdílet Vloženo 11. Září 2022 před 19 minutami, hamoun napsal: ze prvni 3 prispevky noveho uzivatele musi schvalit admin. funguje to. spamy nechodi. ale je to pro adminy urcite take pracne ... Pracnější než nahánění spamerů, blokace a mazání jejich příspěvků to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddiee29 Vloženo 11. Září 2022 Sdílet Vloženo 11. Září 2022 Tak a ještě kdyby nám Teda někdo odpověděl na ten tapatalk...😀 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafar Vloženo 12. Září 2022 Sdílet Vloženo 12. Září 2022 Zdavím vospolok... V to ráno, keď tu na fóre vypukol spamovací prúser, som sedel na hajzli a naživo sledoval, ako sa to celé začalo... Okamžite som ohlásil 2x spam, ale keďže to bolo v každom vlákne, nechal som to plávať... Vo výsledku sa stalo to, že som, zrejme za odmenu, dostal na svoj účet /stafa/ permanentný ban na prispievanie !!! Moja otázka znie: SÚDRUHOVIA, KURVA, PREČO PRÁVE JA??? Takže by som rád poprosil nejakého lucídneho moderátora, admina, alebo niekoho, kto velí tomuto chaosu, aby bol taký láskykotný a odblokoval mi účet /stafa/. Prisahám na Beutičkovu Čiernu perlu a 8 párov pawoukovych topánok, že ja tu spam nešírim !!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Září 2022 Sdílet Vloženo 12. Září 2022 @stafar alias stafa - za to se ti hluboce omlouvám, došlo k tomu díky nedopatření, neb jsem se na základě právě tvých oznámení toho spamera co nejrychleji zablokovat, aby zase nehltil desítkami příspěvků toto fórum. Ovšem jsem to dělal z mobilu a blbým kliknutím jsem toho spamera hodil tobě, namísto tomu, komu to správně patřilo. Snažil jsem se to napravit zpět, ale bohužel jsem si nebyl jist, zda tlačítko, které se tvářilo jako rušení uděleného banu ve skutečnosti funguje. Takže vidím že tlačítko nefunguje, budu se snažit co nejrychleji celou situaci napravit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafar Vloženo 12. Září 2022 Sdílet Vloženo 12. Září 2022 Aaa, zlosyn sa odhalil!!! Jasné, v pohode, aspoň v tom mám jasno... Už som mal strach, že som niečo pototo... Bol som z toho v takej depke, že som si musel až účet na FB založiť 😥 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Září 2022 Sdílet Vloženo 12. Září 2022 Tak to zkus, mělo by to fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 12. Září 2022 Sdílet Vloženo 12. Září 2022 @Maltap @Pawouk Jop, hoši, už to zase funguje! Ďakujem 👍 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiborTest Vloženo 12. Září 2022 Sdílet Vloženo 12. Září 2022 test prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddiee29 Vloženo 12. Září 2022 Sdílet Vloženo 12. Září 2022 No tak tapatalk, je asi zakázané téma teda no😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 před 11 hodinami, stafa napsal: @Malta @Pawouk hoši, už to zase funguje! Mám tě zase bloknout aby ses nenudil? 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 před 11 hodinami, stafa napsal: @Maltap @Pawouk Jop, hoši, už to zase funguje! Ďakujem 👍 super , to jsem rád a ještě se jednou omlouvám za politováníhodnou situaci, která se stává maximálně jednou za 10 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 před 2 hodinami, Luďa napsal: Mám tě zase bloknout aby ses nenudil? 😄 Som tuze rád, že na tomto fóre pracujú takí dobroprajní moderátori 😛😛😛 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.