Publikováno Říjen 9, 20168 r Dobry den. Prosim Vas, viete mi napisat id. cislo zobrazeneho dilu? Je to na pravych prednych dverach, ten cierny plast. Po vymene repraku v ramci zaruky mi to uz dobre nesedi, jeden hacik, zaklopka je zlomena a uz to pekne nesedi. Pokazili v servise Viete mi prosim dat cislo a sam si to objednam a vymenim. Dakujem.
Říjen 25, 20168 r sucitim s tebou. mne rozoberali dvere kvoli lakovaniu (mal som buchnute dvere) a ked to dali dokopy tak to tiez nesedi uplne. A K...rvy sa ohanaju tym, ze to bohuzial tak tak su tie auta robene, ze ked raz rozoberu uz sa tazko dava do 100%ne povodneho stavu. Maly tip: skus toto: http://www.skoda-diely.sk/katalog/octavia-3/nahradne-diely/karoserie/interier-vozidla/interier-dveri-435.html casti tam nie su pofotene. ale skus tam bud napisat aj s foto, ktory diel chces alebo ak sa ti podari to cislo ETKA tak mozno najdes podla toho. az nieco zistis daj vediet
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.