Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Měl jsem plnou schránku...napsal jsem vám.

Upraveno od clouseau

Dobry den, chcel by som sa vas opytat na jednu vec. Mozno som to tu prehliadol ale nenasiel som tu nic k tomu co by som sa chcel informovat.

Mam od kamarata original SD kartu EUROPA WEST V10 pre RNS315 a on si to na svojom VW nahral ale mne to uz nefunguje.

Vedeli by ste mi dat info ako by sa to dalo znovu odblokovat ta karta alebo vlastne aky je tam mozny postup?

Dakujem

Karta je chráněná proti opětovné instalaci v další navigaci.

Při instalaci map na ní navigace zapíše svůj "podpis" a tak další navigace pozná, že už byla jednou použitá a odmítne jí.

Aby byla karta znovu použitelá, tak by si jí musel odemknout beze ztráty dat, smazat ten "podpis"

a pak znovu zamknout správným heslem, což je bez speciálního vybavení a hlavně znalostí neproveditelné...

Dobrý den,

nelze Vám odeslat zprávu.

Zdravím Clouseau, také jsem Vám v sobotu psal, asi zase plná schránka. Nechci Vás v žádném případě uhánět :)

Díky

poslal jsem vám zprávu ...

Kdo by chtěl poradit  ohledně map, tak napište. Přístroj už je na světě.

Ahoj Clouseau. Poslal jsem ti zpravu . Diky

V 23. 5. 2018 na 21:39, clouseau napsal:

poslal jsem vám zprávu ...

kdo chce generovat PWD pro vas CID => napiste mi do zprav 
kdo chce kartu s generovanym PWD => napiste mi do zprav 

kdo chce hotovou kartu => napiste mi do zprav

V 25. 5. 2018 na 9:37, Milan Tvrdík napsal:

Kdo by chtěl poradit  ohledně map, tak napište. Přístroj už je na světě.

Hele, ty raději nikomu neraď...ještě nedávno jsi na mne naléhal, že potřebuješ několik karet s mapami a že co nejlevněji a  ještě jsi je ani neměl v ruce a už jsi je začal  přeprodávat dál...

Důrazně varuji před těmi kteří nabízejí levné mapy na levných čínských kartách. Jsou s nimi problémy.

Nefungují správně, ztrácí se data, nejdou opakovaně použít, nemají deklarovanou kapacitu, atp.

Souhlasím s clouseau... V nejhorším případě hrozí i poškození rádia... 

před 14 hodinami, clouseau napsal:

Hele, ty raději nikomu neraď...ještě nedávno jsi na mne naléhal, že potřebuješ několik karet s mapami a že co nejlevněji a  ještě jsi je ani neměl v ruce a už jsi je začal  přeprodávat dál...

Nevím, kdo mi je nabízel ,abych tady na foru něco smazal. Řekni to teda už na plnou pusu. Pokud jsi fér. 

Právě teď, Milan Tvrdík napsal:

Nevím, kdo mi je nabízel ,abych tady na foru něco smazal. Řekni to teda už na plnou pusu. Pokud jsi fér. 

IMAG0249.jpg

Právě teď, Milan Tvrdík napsal:

Přístroj.  

Taky mi psal closeu, at jdu nabizet jinam :-)

Děkuji uživateli clouseau za ochotu,rychlost a hlavně zaktualizování map v mém RNS 315

mohu pomoci s aktualizací map

Strakonice - jižní Čechy

mohu pomoci s aktualizací map kdekoli :-)

Tak úspěšně aktualizováno. Ještě jednou moc díky clouseau za všechno. Teď bych jen potřeboval nějak nasměrovat, jak kartu odemknout, mám doma starý Samsung mobil se Symbianem, ale nějak se mi nedaří.

karta je třeba v telefonu naformátovat

No k tomu mě to právě ani nepustí. Když kliknu na Paměťová karta objeví se hláška "Není povoleno". Koukal jsem, že to jde hlavně spíš na Nokiích n95, tak mám asi smůlu. Leda nějakou tu upravenou distribuci Linuxu sehnat.

Mělo by to makat na operačním systému Symbian S60 v.9.2 - 9.4

Jaká je verze v tom Samsungu ?

Podle mě to měly pouze telefony Nokia.

Tak tuhle verzi určitě nemám, zkusím někde sehnat tu Nokii. A o jiný možnosti nevíš? Ten upravenej kernel v Linuxu např...

s upraveným Linuxem nemám bohužel zkušenost :(

Nokie a Symbian je jistota :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.