clouseau Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 (editace) Měl jsem plnou schránku...napsal jsem vám. Editováno: 10. Květen 2018, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmicx Vloženo 12. Květen 2018 Sdílet Vloženo 12. Květen 2018 Dobry den, chcel by som sa vas opytat na jednu vec. Mozno som to tu prehliadol ale nenasiel som tu nic k tomu co by som sa chcel informovat. Mam od kamarata original SD kartu EUROPA WEST V10 pre RNS315 a on si to na svojom VW nahral ale mne to uz nefunguje. Vedeli by ste mi dat info ako by sa to dalo znovu odblokovat ta karta alebo vlastne aky je tam mozny postup? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 16. Květen 2018 Sdílet Vloženo 16. Květen 2018 Karta je chráněná proti opětovné instalaci v další navigaci. Při instalaci map na ní navigace zapíše svůj "podpis" a tak další navigace pozná, že už byla jednou použitá a odmítne jí. Aby byla karta znovu použitelá, tak by si jí musel odemknout beze ztráty dat, smazat ten "podpis" a pak znovu zamknout správným heslem, což je bez speciálního vybavení a hlavně znalostí neproveditelné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gbaltazar Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Dobrý den, nelze Vám odeslat zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMatesssVW Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Zdravím Clouseau, také jsem Vám v sobotu psal, asi zase plná schránka. Nechci Vás v žádném případě uhánět Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 poslal jsem vám zprávu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Tvrdík Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Kdo by chtěl poradit ohledně map, tak napište. Přístroj už je na světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvachtax Vloženo 27. Květen 2018 Sdílet Vloženo 27. Květen 2018 Ahoj Clouseau. Poslal jsem ti zpravu . Diky V 23. 5. 2018 na 21:39, clouseau napsal: poslal jsem vám zprávu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naviov Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 kdo chce generovat PWD pro vas CID => napiste mi do zprav kdo chce kartu s generovanym PWD => napiste mi do zprav kdo chce hotovou kartu => napiste mi do zprav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 V 25. 5. 2018 na 9:37, Milan Tvrdík napsal: Kdo by chtěl poradit ohledně map, tak napište. Přístroj už je na světě. Hele, ty raději nikomu neraď...ještě nedávno jsi na mne naléhal, že potřebuješ několik karet s mapami a že co nejlevněji a ještě jsi je ani neměl v ruce a už jsi je začal přeprodávat dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Důrazně varuji před těmi kteří nabízejí levné mapy na levných čínských kartách. Jsou s nimi problémy. Nefungují správně, ztrácí se data, nejdou opakovaně použít, nemají deklarovanou kapacitu, atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrieger Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Souhlasím s clouseau... V nejhorším případě hrozí i poškození rádia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Tvrdík Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 před 14 hodinami, clouseau napsal: Hele, ty raději nikomu neraď...ještě nedávno jsi na mne naléhal, že potřebuješ několik karet s mapami a že co nejlevněji a ještě jsi je ani neměl v ruce a už jsi je začal přeprodávat dál... před 14 hodinami, clouseau napsal: Hele, ty raději nikomu neraď...ještě nedávno jsi na mne naléhal, že potřebuješ několik karet s mapami a že co nejlevněji a ještě jsi je ani neměl v ruce a už jsi je začal přeprodávat dál... před 14 hodinami, clouseau napsal: Hele, ty raději nikomu neraď...ještě nedávno jsi na mne naléhal, že potřebuješ několik karet s mapami a že co nejlevněji a ještě jsi je ani neměl v ruce a už jsi je začal přeprodávat dál... Nevím, kdo mi je nabízel ,abych tady na foru něco smazal. Řekni to teda už na plnou pusu. Pokud jsi fér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Tvrdík Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 Právě teď, Milan Tvrdík napsal: Nevím, kdo mi je nabízel ,abych tady na foru něco smazal. Řekni to teda už na plnou pusu. Pokud jsi fér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Tvrdík Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 Právě teď, Milan Tvrdík napsal: Přístroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naviov Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 Taky mi psal closeu, at jdu nabizet jinam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m-way Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Děkuji uživateli clouseau za ochotu,rychlost a hlavně zaktualizování map v mém RNS 315 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 mohu pomoci s aktualizací map Strakonice - jižní Čechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 mohu pomoci s aktualizací map kdekoli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMatesssVW Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Tak úspěšně aktualizováno. Ještě jednou moc díky clouseau za všechno. Teď bych jen potřeboval nějak nasměrovat, jak kartu odemknout, mám doma starý Samsung mobil se Symbianem, ale nějak se mi nedaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 karta je třeba v telefonu naformátovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMatesssVW Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 No k tomu mě to právě ani nepustí. Když kliknu na Paměťová karta objeví se hláška "Není povoleno". Koukal jsem, že to jde hlavně spíš na Nokiích n95, tak mám asi smůlu. Leda nějakou tu upravenou distribuci Linuxu sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Mělo by to makat na operačním systému Symbian S60 v.9.2 - 9.4 Jaká je verze v tom Samsungu ? Podle mě to měly pouze telefony Nokia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMatesssVW Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Tak tuhle verzi určitě nemám, zkusím někde sehnat tu Nokii. A o jiný možnosti nevíš? Ten upravenej kernel v Linuxu např... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 s upraveným Linuxem nemám bohužel zkušenost Nokie a Symbian je jistota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.