Filislut Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 Zdravím, měl bych dotaz, sedel by me volant ze Seatu toledo i na skoda rapid? Četl jsem ze hodne dílu maji podobných, ale nedočetl jsem se presne jake. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Ahoj, s tímhle to neporadím ale zajímalo by mě, jak je to, když koupim rapida s gumovým volantem a seženu si třebas multifunkční na výměnu. Co by případně výměna gumovýho soc volantu za multifunkční tak aby fungoval, jak by to šlo udělat? díky chlapi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 V 12. 10. 2016 na 22:54, Filislut napsal: Zdravím, měl bych dotaz, sedel by me volant ze Seatu toledo i na skoda rapid? Četl jsem ze hodne dílu maji podobných, ale nedočetl jsem se presne jake. Dekuji Ano, pujde, ovsem, nevim jestli bych chtel vozit na airbagu logo Seatu. Resp. nechtel bych prelepovat. Jaky mas duvod menit zrovna za volant ze seatu ? před 4 minutami, elvis78 napsal: Ahoj, s tímhle to neporadím ale zajímalo by mě, jak je to, když koupim rapida s gumovým volantem a seženu si třebas multifunkční na výměnu. Co by případně výměna gumovýho soc volantu za multifunkční tak aby fungoval, jak by to šlo udělat? díky chlapi ! Volant vymenis, ovsem pokud mas gumovy volant, tak ten to volant se daval do zakladnich vybav a pak nevim, jestli rozfungujes treba prave tu MF Byla by potreba menit jednotky a tahat urcite vice kabelaze a to bych se na to vykaslal. Ja MF nemel a dodelaval jsem. Ale mam vybavu Ambition+ .... resp. Fabku III. Monte a ta vychazi z vybavoveho stupne Ambition. U Rapida take zalezi, kdy mas vyrobeno. Ovlivnuje to opravdu hodne veci. Volant ale jak uz jsem psal vymenis v pohode. Prace na 5 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 (editace) Dobře dobře, nemám žádnýho rapida a zatim jen hledám ojetinu. jeden adept je rv. 2012 77kw a druhý 2014 63kw. Tak.Peníze mám auto nemám. 250tisic, víc nemám a nedám. Ono teoreticky když by to bylo náročnější(sic elektrikář jsem) tak by stačil jen koženej volant asi.No Editováno: 26. Duben 2017, autor: elvis78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ka.S Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Taky mi neseděl origo volant do rukou, vyřešil jsem to tak, že jsem v Autokely koupil kožený potah a sám namontoval. Tu je odkaz, jen nevím jestli správný rozměr, to musíš proměřit. Na Rapidu už je asi 4 roky a naprostá spokojenost. A když to pečlivě namontuješ, tak je jak od čalouníka a perfektní do ruky. Karel. http://www.autokelly.cz/Product/DO-MC092/4671646/39849642;38957087;38979136;40110911;40109078;40109416 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Nechceš poslat fotku? Já jsem s volantem spokojený, jen mě docela zajímá jak vypadá ty vyšší hrana návleku oproti středu věnce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 No od čaluníka to vyzerá trochu inak. Čo tie nedokončené švy na sĺpikoch volantu? To nevyzerá dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pája Vylimec Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Zdravím, Vlastním Rapida ve výbavě elegance, r.v. 2013. Na autě je namomtovaný 4-ramenný s možností MF pouze na levé straně volantu. Chtěl bych jej vyměnit za volant 3-ramenný. Ale na těch jsem si všiml, že je většinou MF na obou stranách. Dá se ta dodatečná MF nějak připojit/doprogramovat nebo lze připojit jen tu původní a druhou nechat na okrasu? Jinak doufám, že volanty budou stejné a budou pasovat vč. přehození Airbagu. Nebo je tam nějaký zádrhel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Už tu téma o volantu je v sekci elektrika: Multifunkční volant Škoda Rapid - zapojení + kabeláž. Hledej odpověď tam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pája Vylimec Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 Ano, našel jsem, pročetl jsem. Ale zarazila mě jedna věc. Mám možnost koupit volant s tlačítky 3V0919719A u kterých na fóru píšou, že na Rapidu 2013 nefungují. Ale když si je vyhledám na netu, tak se u nich píše, že jsou na Rapida + prodávající uvádí, že jsou z Rapida i vytaženy. A případně, kdyby nefungovaly, jakým způsobem se vlastně ty tlačítka v tom volantu mění. Jak se vymění volant vím, ale u těch tlačítek trochu tápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 Co sloučit s tím původním, ať není duplicita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pája Vylimec Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Tak bych to uzavřel. Udělal jsem si výlet a zkusil to střelit od oka, jestli to bude fungovat nebo ne. Pánové měli jeden volant vytažený z Rapouše 2k13, tak jsem ho zrovna vzal a pustil se do díla. Kdyby mi netrvalo půl hodiny najít správnou pozici pro šroubovák na vypáčení Airbagu, tak je to docela brnkačka. MF funguje dobře (prozatím). Jen by to asi chtělo novou kůži. Zakončil jsem to slavnostním nalepením spodních dekorů a můžu to označit za "úspěšný den" ? A díky za radu, kde přesně hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 (editace) Prosím, poradte..jedné holčině prasklo pravé rolovací tlačítko na MF volantu výr.12/2014 MR2015 viz levý volant na obrázku. Vzhledem k tomu, že nové tlačítka jsou jen v páru a stojí skoro stejně jako nový volant a použité nechce, vzhledem k tomu, že ty rollery jsou poruchové a kdoví, jak dlouho by vydržely a cena je taky nesmysl, rozhodla se pořídit nový MF volant, který už má tlačítka v sobě, viz pravé foto na obrázku. Proto bych chtěl vědět, když si pořídí ten nový volant, co je vpravo a který se prodává na obautodíly, tak zda jí to bude normálně fungovat, protože tento volant má na pravé straně něco navíc, ale to ona nepotřebuje, jen jde o to, zdali to půjde normálně vyměnit kus za kus nebo bude potřeba nějakého kodování ? Ty levá tlačítka jsou identická, tam by asi neměl být problém, ale co ty vpravo ? ty tlačítka, co jsou na novém volantu ona nemá, tak je stejně nepotřebuje, jde o to, zdali bude fungovat ten zbytek na té pravé straně, tedy ovládání PP. Dotaz v AS dopadl tak, jak jsem předpokládál, nejde, nebude fungovat, u nich je fakt zbytečné se na něco ptát. Editováno: 30. Srpen 2019, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda68 Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 ahoj, chtěl bych se zeptat, mám rapida 2013 4ramenný volant a chci tam dát 3ramenný z Octavie III co má multifunkci. Bude tam pasovat?? Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 (editace) Ahoj, prave jsem byl v zaruce vymenit volant a zda se mi ted, ze je mirne natocen do prava. Je to takovy problem to vystredit, ze to v autorizaku neumeji na prvni dobrou? Editováno: 20. Květen 2020, autor: Josef_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Ano asi je to problém, přečti si forum, mám velmi malou odchylku taky i po kontrole v servise u které jsem byl. Stejný to má u scala co tady čtu. Nedávno jsem znova po přezutí kontroloval nahuštění a po korekci je to lepší. Na zimních 15" na rozdíl od leních 16" mi to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 (editace) Tak to fakt nechapu, nasazuje se to na tisicihran? Co sem koukal na youtube je to otazka chvilky nasadit prip presadit, tak pokud vidim,ze volant neni v rovine tak to presadim o zub atd. Nebo je to jinak? A tobe taky menili volant? Pred tim to bylo z vyroby presny na jakychkoliv kolech. Mam 15" i 16" Copak tam nejsou nekde rysky? Editováno: 20. Květen 2020, autor: Josef_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Prej si delaji ty chytrejsi technici carku fixou kdyz vraci stejny volant zpet... Ten muj byl hloupej, takze jsem se tez vracel s reklamaci... Zoubek jen tak nepoznas, az ve vetsi rychlosti na rovine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Já tedy nevím, beru to jen dle té své F3 u které už jsem měl několikrát sundaný volant. Na volantu i tisícihranu je ryska, když jsem to dal přesně na tu rysku, tak nebyl volant v rovině, od té doby vím, že na ty rysky nemám koukat, takže možná to technik prostě hodil na ty rysky a proto je to tak. Nevím, jestli je to tak u všech F3, ale u té mé to tak je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Tak pokud je tohle pravda, tak predpokladam,ze to znaji i servisaci,tak proc kdyz sundavaji stary volant se nepodivaji nez ho sundam zda je to presne ryska na rysku prip o kolik zubu je to posunuto a novy nasadit dle toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 o znalostech některých machaniků z AS si myslím svoje..oni o tom takhle nepřemýšlejí většinou, jejich bible úkonů jim třeba říká, že se volant dává na rysky, tak ho tam prostě dají a více neřeší, od toho tam ty rysky by měly být ne ? :-), to, že to třeba pak v reálu nesedí už neřeší a je jim to fuk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Já nevím, ale pokud diagnostika ukazuje úhel 0° a je volant na značce tak to je rovně. A jestli to někam "táhne" je blbě seštelovaná "geometrie". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 (editace) Tak to asi tezko, pred tim naprosto ok, po vymene volantu volant nakrivo. Ja nekde psal, ze to nekam tahne? Editováno: 20. Květen 2020, autor: Josef_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bergy Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července Dobrý den, chtěl bych si nechat přešít volant u svého Rapida 2016, ale vůbec nemám ponětí jak ho sundat.. Nemá s tím prosím někdo zkušenosti? Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.