Patrik1971 Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 A nova plaketka uz s L&K je tam.Kupene cez Skoda eshop,dokonca lacnejsie/15,84 eur/ a doprava gratis,ako cez OB autodily.Zacinam mat dojem,ze maju uz vacsinu veci drahsih a dopravu spoplatnenu a neoplati sa u nich nakupovat uz skoro nic. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Epi Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 Patriku, jak složitá byla prosím výměna plaketky? Hlavně demontáž té původní. Je to jen nacvakávací? Taky mě to čeká, tak ať mám nastudováno a zbytečně hned něco nedomrdním. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 Jemne ju podrobrat ako je ten chromovy kruzok,idealne takym tym plastovym udelatkom,co sa da kupit v Cine.Ide to vpoho dole a montaz tiez malina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 Podle Etky je uz plaketka opravdu samostatně k dispozici pod cislem 5E0713146D. A je jich pro dalsi verze cela rada ruznych variant. Moc se nedivím "redukci komplexity" pro výrobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pokorný Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 (editace) EDIT: Omlouvám se, nedošlo mi, že když to nahraji z mobilu, bude to ve špatném formátu. Není třeba kvůli tomu hned dávat negativní hodnocení Dobrý den vespolek, povedlo se mi sehnat DSG řadící páku z Touaregu 3. Myslíte, že tam půjde nabastlit? Díky za názory Michal Editováno: 20. Únor 2020, autor: Michal Pokorný oprava 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Myslím, že je dobré využít, při ukládání fotek na fóra, z nakousnutého jabka převod na jpeg. Ty heici tady přečte málokdo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Presne tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Několik poznatků k tomu voliči z Touarega: 1. uvolňovací tlačítko z boku...tzn. podobný systém jako Kodiaq...to by se mohlo nabastlit 2. Nevidím na žádné z fotek jak je uchycená manžeta...pokud by to mělo stejný kroužek jako Kodiaq a Superb, tak vyndatelné a nasunutelné na tyč ze Supa to je 3. Zobrazení zvolených režimů RND/S přímo na voliči...dle mého nerealizovatelné 4. To samé jako v bodě 3 platí i o P Každému se líbí něco jiného, takže ať si dá do auta kdo chce co chce, ale tohle už není jen jednoduchá výměna...tohle už je opravdu bastlení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pokorný Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 (editace) děkuji @Bladik za odpověď hodnou mistra. Dostal jsem se k tomuhle voliči náhodou a docela mne zaujalo, zda existuje jednoduchá cesta, tak jako s hlavicí z Kodiaqu. Takže jej střelím a koupím volič z Kodiaqu. a díky @jaroslav75 za názor, který s mým dotazem vůbec nesouvisí. "palec hore" Editováno: 20. Únor 2020, autor: Michal Pokorný zmizla čárka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 A tu originalni radici paku si zlomil nebo co, ze ji chces menit? Jaky je k tomu duvod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pokorný Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Mám na ní odrolenou kůži a vůbec Už nevypadá hezky. V servisu samozřejmě neuznáno na záruku. Navíc se mi ta široká hlavice víc líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Bohuzel tohle nevymenis. Musel bys vymenit i kulisu razeni a ta neni zamenitelna. Jsou to dva odlisne systemy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Nevíte někdo jak vycvaknout košilku z leštěného rámečku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Tak nakonec se povedlo bez poškození a úspěšně vyměněno. Nejlepší tool byl otvírák na lahve co je na Victorinoxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3TFlash Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 Ahoj, asi jsem jedinej kdo to řeší ale zdá se mi páka prostě moc vysoká. Resil uz někdo zkrácení a naslednou vymenu např. Z kodiaka ? Vim ze je to prasarna ale uvazuji o koupi druheho mechanizmu volici páky a tu bych následně zkusil zkratit do výšky napr. Jak ma audi kompletne elektronickou páku (cca 7 cm nad rameckem).a pak to cele zprovoznit s hlavici z kodiaka do plné funkcnosti. Vim ze je tam pár uskali jako je napr. Plastove zdvihatko odjisteni apod. Ale to by se dalo vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusab Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 To tam chces dat ten hlusny kyjak z kodiaqa? Alebo som to mozno zle pochopil... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Inak tema aj tu... https://forum.skodahome.cz/topic/137278-dsg-řadící-páka/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Sloučeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 (editace) Co hovorite na túto páku...? https://a.aliexpress.com/_BTM3SZ Editováno: 30. Listopad 2020, autor: titanius 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Chlebek Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Tak jsem dnes namontoval novou radici paku. Paka je z Aliexpressu. Vypada luxusně. Montáž je snadná. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Inšpiroval si sa mojim "linkom"? Tiež som si ju uz objednal, zatiaľ nedorazila... Napíš nejaký postup, rady alebo načo si dať pozor pri výmene... Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Platil jsi clo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Chlebek Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Kupoval jsem zde : CZK 1,067.43 38%OFF | DSG AT Synchronize electronic display Gear Shift Knob White light for passat B7 /B8 Golf 6 /7 MQB Tiguan Octavia Yeti superb https://a.aliexpress.com/_mqj592V Nastesti bez cla:). Je potreba vycvaknout ramecek ( drzi 4 packami). Je to videt na jedne fotce. Pote povolit objimku a vytahnout paku nahoru. Jde to dost tezko. Pote jen pripnout kozeny obal a nasahit na tycku. Je potreba zapojit spravne ty dodatecne kabely ( viz. Obrazek). Tlacitko na pace se zmackne, az je paka nasazena na tyci. Zvladne to trochu zrucnejsi clovek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 26. Únor 2021 Sdílet Vloženo 26. Únor 2021 (editace) Tak včera som si vymenenil páku aj ja... Prvé dojmy sú fajn, lepšie "padne" do ruky, je taka mohutnejsia. A myslím si, že s tým bielym podsvietenim sa fakt hodí k interiéru... Editováno: 26. Únor 2021, autor: titanius 4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 (editace) vyzera to super Editováno: 11. Červen 2021, autor: Wlady1980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.