Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A nova plaketka uz s L&K je tam.Kupene cez Skoda eshop,dokonca lacnejsie/15,84 eur/ a doprava gratis,ako cez OB autodily.Zacinam mat dojem,ze maju uz vacsinu veci drahsih a dopravu spoplatnenu a neoplati sa u nich nakupovat uz skoro nic.

20191031_111705.jpg

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Patriku, jak složitá byla prosím výměna plaketky? Hlavně demontáž té původní. Je to jen nacvakávací? 

Taky mě to čeká, tak ať mám nastudováno a zbytečně hned něco nedomrdním. ?

Vloženo

Podle Etky je uz plaketka opravdu samostatně k dispozici pod cislem 5E0713146D. A je jich pro dalsi verze cela rada ruznych variant. Moc se nedivím "redukci komplexity" pro výrobu.

• o 5 týdny později...
Vloženo (editace)

EDIT: Omlouvám se, nedošlo mi, že když to nahraji z mobilu, bude to ve špatném formátu. Není třeba kvůli tomu hned dávat negativní hodnocení 

Dobrý den vespolek,

povedlo se mi sehnat DSG řadící páku z Touaregu 3. Myslíte, že tam půjde nabastlit? 

Díky za názory

Michal

IMG_6578.jpg

IMG_4246.jpg

Editováno: , autor: Michal Pokorný
oprava
  • Pozitivní 2
  • Negativní 1
Vloženo

Několik poznatků k tomu voliči z Touarega:

1. uvolňovací tlačítko z boku...tzn. podobný systém jako Kodiaq...to by se mohlo nabastlit

2. Nevidím na žádné z fotek jak je uchycená manžeta...pokud by to mělo stejný kroužek jako Kodiaq a Superb, tak vyndatelné a nasunutelné na tyč ze Supa to je

3. Zobrazení zvolených režimů RND/S přímo na voliči...dle mého nerealizovatelné

4. To samé jako v bodě 3 platí i o P

Každému se líbí něco jiného, takže ať si dá do auta kdo chce co chce, ale tohle už není jen jednoduchá výměna...tohle už je opravdu bastlení.

Vloženo (editace)

děkuji @Bladik za odpověď hodnou mistra. Dostal jsem se k tomuhle voliči náhodou a docela mne zaujalo, zda existuje jednoduchá cesta, tak jako s hlavicí z Kodiaqu. Takže jej střelím a koupím volič z Kodiaqu. 

a díky @jaroslav75 za názor, který s mým dotazem vůbec nesouvisí. "palec hore"

Editováno: , autor: Michal Pokorný
zmizla čárka
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Ahoj, asi jsem jedinej kdo to řeší ale zdá se mi páka prostě moc vysoká.  Resil uz někdo zkrácení a naslednou vymenu např.  Z kodiaka ?  Vim ze je to prasarna ale uvazuji o koupi druheho mechanizmu volici páky a tu bych následně zkusil zkratit do výšky napr. Jak ma audi kompletne elektronickou páku (cca 7 cm nad rameckem).a pak to cele zprovoznit s hlavici z kodiaka do plné funkcnosti.  Vim ze je tam pár uskali jako je napr. Plastove zdvihatko odjisteni apod. Ale to by se dalo vyřešit. 

20200919_113850.jpg

• o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Kupoval jsem zde : CZK 1,067.43  38%OFF | DSG AT Synchronize electronic display Gear Shift Knob White light for passat B7 /B8 Golf 6 /7 MQB Tiguan Octavia Yeti superb

https://a.aliexpress.com/_mqj592V

Nastesti bez cla:). Je potreba vycvaknout ramecek ( drzi 4 packami). Je to videt na jedne fotce. Pote povolit objimku a vytahnout paku nahoru. Jde to dost tezko. Pote jen pripnout kozeny obal a nasahit na tycku. Je potreba zapojit spravne ty dodatecne kabely ( viz. Obrazek). Tlacitko na pace se zmackne, az je paka nasazena na tyci. Zvladne to trochu zrucnejsi clovek:)

Screenshot_20210109_184934.jpg

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Tak včera som si vymenenil páku aj ja... 

Prvé dojmy sú fajn, lepšie "padne" do ruky, je taka mohutnejsia.

A myslím si, že s tým bielym podsvietenim sa fakt hodí k interiéru...

IMG-20210222-WA0000.jpeg

IMG_20210226_200820.jpg

IMG-20210222-WA0004.jpeg

Editováno: , autor: titanius
  • Líbí se mi 4
  • Pozitivní 1
  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...