Zbyna83 Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Zdravím, můžete mi prosím poradit. Mám Octavii r.v. 2012 1,6 TDI výbava Ambiente. Při vložení špatného kódu do centrální elektroniky mi přestaly fungovat přední obrysové světla, které jsou ve společném světlu s mlhovkami. I když jsem vložil zpět původní kód a jednotka byla nastavena podle VIN v servise do výrobního stavu, stále nesvítí obrysové světla)které fungují i pro denní svícení), svítí kontrolka prasklé žárovky a blinkry blikají (cvakají) na palubce rychleji. V diagnostice to píše,že jsou vadné žárovky v zadních blinkrech. Vše na autě funguje jak má a nevím si s tím rady ani nikdo v okolí.Pojistky,patice i žárovky jsou v pořádku. Předem děkuji za rady popřípadě pomoc v okolí Hlučína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyna83 Vloženo 4. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 (editace) Problém vyřešen díky www.toyopneu.cz . Doporučuji !!! Editováno: 4. Listopad 2016, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Sluselo by se rict co byla pricina a jak probehla oprava . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Zkusil dát do bytu 18 hodnotu 5B... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Někdy ale nejde přepsat byte 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.