Říjen 31, 20168 r Mám ji a účel plní. Spracováni kvalitní. Asi najdeš levnější stejného typu, ale kupoval jsem tenkrát více věcí přes škoda eshop.
Říjen 31, 20168 r Autor Super, dík za názor. Taky chci objednat nějaké věci přes e-shop a tohle by se mi líbilo. Taky mám ty sportovní sedačky a chtěl bych je nějak chránit.
Říjen 31, 20168 r Autor To mě až tak netrápí, protože máme základnu isofix. Tu podložku chci ještě pod tuto základnu, aby ten sedák nijak neodrbávala.
Říjen 31, 20168 r Autor Koukal jsem do eshopu a ani ta cena není tak hrozná. Budu objednávat ještě reflexní vesty, tak to k tomu přihodím, ať mi to sedadlo pod isofixem vydrží dlouho.Díky za názory;)
Listopad 1, 20168 r Mám jí pod dětskou sedačkou od 07/2015, vlastní sedačka pod tím vypadá jako nová, najeto cca 30tkm - z 75% sedačka obsazena dítětem, nyní 4 roky. Takže za mne funkci plní velmi dobře.
Listopad 1, 20168 r Autor Tak to je super. Když už jsme u těch sedaček, máte někdo sedačku od Škodovky? My máme zatím vajíčko (malé budou teprve 4 měsíce), ale časem budeme muset koupit velkou sedačku. Nevíte od koho to Škodovka bere?
Listopad 1, 20168 r To nevim, ale nebral bych nic jineho nez Romer nebo Cybex (podle toho jestli dite snese pultik nebo ne). Nedavno jsme kupovali Romer King 2 LS s upozornenim na spravne dotazeni a nemuzu si vynachvalit a za tu bezpecnost maleho mi to stoji (testy vyhravaji vetsinou prave Romer a Cybex)
Listopad 1, 20168 r Autor To je jasný. Vajíčko máme Römer a jsme spokojeni. Nevím ale od koho to škodovka kupuje. Třeba to bude nějaká "lepší" značka jako právě např Römer.
Březen 5, 20178 r Neviem od koho to škodovka kupuje, ale pochybujem ze bude lepsia ako Cybex alebo Romer. My mame vajicko od Cybex-u konkretne Aton Gold 4 a mozem len odporucit. Pod tym je presne tato originalna podložka od pouzivania autosedačky a tiez odporucam. Sedadlo pod nou je uplne ako nove. Pouzivane cca 1 a pol roka.
Březen 7, 20178 r Zalezi na konkretnim modelu.. lepsi jak Roemer nebude kdyz je to Roemer :-) napriklad 000019906L
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.