Přejít na obsah

záměna komfortních jednotek kus za kus 1.2 HTP

Rodney McKay

Doporučené příspěvky

Zdravím vás přátelé, jsem tu úplně nový, takže se předem omlouvám, pokud tady takové téma už někde je.

Přítelkyně má Fabii, 1.2 HTP (rok 2006) a zničeho nic jí přestalo fungovat el. stahování okének (má elektrická okénka jen vpředu a jinak uplně holá výbava bez klimy, atp.). Samotná elektrika i motorky jsou v pořádku, tak mé podezření padlo právě na komfortní jednotku (centrál ale funguje ok).

V souvislosti s tím bych se chtěl optat, zdali se dají jednotky mezi sebou zaměnit, případně podle jakého "klíče" je mohu prohazovat mezi sebou (např. jestli podle stupně výbavy - to by mi přišlo logické). Auto teď bohužel nemám fyzicky po ruce a měl jsem plán, že bych sehnal odpovídající jednotku a až bych za přítelkyní jel, jen bych jí prohodil.

Celý život jezdím Volvem, takže Škodovkách bohužel nevím v tomto ohledu skoro vůbec nic :-( Pro zdejší odborníky by to snad ale neměl být vážnější problém :-)

Předem děkuji za názory a reakce, hezký den :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...