Jishii Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Zdravim, muze mi prosim nekdo poradit jak diagnostikovat DPF jestli je ok? Emisemi prochazim v poradku, ve skodovce mi rikali ze je vse ok, dokonce jednou kdyz mi odeslo cidlo tlaku na dpf tak mi motor spadl do nouzaku, kvuli dpf, pak probehla vymena a nucena regenerace a vse ok. VAG ukazuje 5 Particle Filter Carbon Mass, od posledni regenerace 300 km. ALE mama saze ve vyfuku a kdyz na to slapnu tak mi z vyfuku (vidim ve zpetnem zrcatku) vylitne oblak, nicmene jen obcas. Nekdo prosim nejaky nazor, nebo radu jak diagnostikovat jestli je opravdu ok? Jezdim do zahranici a enrad bych resil nejaky problem. DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Presne to iste mam aj ja... Ale moj pocit je ze : DPF je off Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jishii Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 No ten pocit sem mel dokud mi neodeslo cidlo a ja ho nezaplnil tak az mi spadlo auto do nouzaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.