bembas Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Zháním tento ovladač,nebo jen krabičku.Tlačítko to má totiž už za sebou.Nebo nějaký univerzál,který by komunikoval s alarmem a centrálem co tam mám.Je to METASYSTEM.Auto je r.v.98.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Zháním tento ovladač,nebo jen krabičku.Tlačítko to má totiž už za sebou.Nebo nějaký univerzál,který by komunikoval s alarmem a centrálem co tam mám.Je to METASYSTEM.Auto je r.v.98.Dík ... zkus ho rozebrat, treba bude jen spatnej mikrospinac. Takhle jsem to mel na sve minule Felicii. Odesel mi mikrospinac v dalce. Novej stal par haleru. PB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 29. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2006 (editace) Už jsem to mněl rozebrané ale je tam špatné to tlačítko(ne mikrospinač)spíš tam není žádné.Jinak to funguje zatím normálně,jen čekám,kdy ten ovladač rozmáčknu Editováno: 2. Říjen 2006, autor: bembas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.