ILL_NINO Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Zdarec.Mam problem ze spojka mi zabira hodne nahore a pri pridani vice plynu proste motor se vytoci,ale nezabere .Mam 1,9Tdi 66KW najeto 190000.podle zdejsich temat asi bude spojka v haji...je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 (editace) Je to tak. Možná jen odvzdušnit, ale jestli máš na 190.000km púvodní lamelu, tak asi výměna. Editováno: 29. Září 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 jj, vyměnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 poradím něco lepšího, mám firmu, kam pošleš svoji lamelu a do dvou dnů ti ji pošlou se super obložením, tak trochu závodním, snese pak větší krouťák a to za cenu 2.500,- což podle mě nemá konkurenci, sám jí mám na autě a spokojenost. Jukni na odkaz http://www.abw-tuning.cz/profi.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Zdarec.Mam problem ze spojka mi zabira hodne nahore a pri pridani vice plynu proste motor se vytoci,ale nezabere .Mam 1,9Tdi 66KW najeto 190000.podle zdejsich temat asi bude spojka v haji...je to tak? j radsi vymenit, jinak dopadnes jak ja, sem jel ze slap a spojka komplet odesla a ja se nehnul ani o metr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 tak tos ji musel mit vykurvenou dlouho. protoze me zacala prokluzovat a najezdil jsem na ni este cca 5tis km a v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.