Deawon Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 před 2 hodinami, rkonf napsal: Ono to není jen o SW povolení, ale i o úhradě licenčních poplatků. Licenční poplatky, že si pustím obraz z mého mobilu na displej auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Tak to si stěžuj jinde, z technického se stává fňukací forum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Duben 2021 Sdílet Vloženo 19. Duben 2021 Právě se mi aktualizovaly mapy.cz s podporou AA. Škoda, že jsem zrovna přijel z delší cesty, kde jsem je mohl zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezeklu Vloženo 20. Duben 2021 Sdílet Vloženo 20. Duben 2021 Na mapy.cz pro AA jsem se moc těšil. Ještě jsem nezkoušel, ale prý to není žádná hitparáda. Google vývojářům neumožňuje naprogramovat téměř nic. Takže nejde např. posouvat mapou, nejde zoomovat, v historii může být max. 6 položek a z AA se nedá dostat ani do naplánovaných tras v Moje mapy (je potřeba si trasu otevřít v telefonu a až pak připojit k AA). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 20. Duben 2021 Sdílet Vloženo 20. Duben 2021 Mi ty mapy.cz navíc docela i padají, máte s tím také někdo problém? Google mapy, Waze a Sygic bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. Duben 2021 Sdílet Vloženo 20. Duben 2021 Já bych se nebál, že to časem nevyladí, stále nemám možnost otestovat, jezdím jinýma autama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. Duben 2021 Sdílet Vloženo 29. Duben 2021 V 20. 4. 2021 na 11:40, slapnahrabe napsal: Mi ty mapy.cz navíc docela i padají, máte s tím také někdo problém? Google mapy, Waze a Sygic bez problému. Tak jsem mapy.cz na AA krátce vyzkoušel, nic mi nepadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jira486 Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 Zdravím všechny kdo pomůže v android autorádiu deaktivovat zpátečku. Vždy při zařazení zpátečky se rádio přepne a chce asi couvací kamerku vše přestane hrát - to fakt nepotřebuji. Prostě poradí někdo jak vypnout tu zpátečku ? Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 To spis vypadá na funkci auta, tedy by jsem hledal v nastavení u parkovacího asistentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 15. leden 2023 Sdílet Vloženo 15. leden 2023 jira486:přesně jak píše Martab,je to funkce auta v nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. leden 2023 Sdílet Vloženo 16. leden 2023 Podla mna skor vec Android Autoradia. Dotycny predpokladam myslel androidove (cinske) radio a nie Android Auto (ktore patri pod Smartlink). Pri beznom AA sa predsa caka len na senzory alebo kameru automaticky, podla toho, co je vo vybave. Este som sa nestretol s tym, aby sa spustala kamera samovolne namiesto senzorov. Navyse kamera nevypne zvuk uplne, ako uvadza jira486, len ho stlmi. To iste senzory. Chcelo by pockat na odpoved a pripadne presunut. Idealne keby bol uvedeny typ radia, ci niekto nema take iste v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 16. leden 2023 Sdílet Vloženo 16. leden 2023 v cinskem radiu co jsem mel ve fabii to bylo zahrabane v jednom menu kdesi - reverse camera off chce to prohledat vsechny mozny menu co tam cinani maji, nekde to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.