JiriHan Vloženo 20. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 Barva black crystal je pouze pro L&K? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 před 12 hodinami, JiriHan napsal: Barva black crystal je pouze pro L&K? Černá Crystal není podmíněna stupněm výbavy/derivátem. Jak je na tom black, to nevim. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 147kw tdi EVO bude od kdy k objednání, máte někdo nějaké info ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogg Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 V 20. 7. 2019 na 20:57, JiriHan napsal: Barva black crystal je pouze pro L&K? Je pro všechny výbavové stupně. Nicméně to vypadá, že je pouze pro motorové varianty se 110kW, je jedno jestli benzín nebo nafta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Superb hybrid Štěstí přálo a vedle nás se postavili prototypy elektro škodovek ?. Řídili 2 mlaďoši zřejmě studenti, na tuto technologii od škody čekám, bavili se. Ptal jsem se, jestli dá těch 50 km na baterie, nejvíce 46 km, auto prý lépe jezdí, jak je zatížené vzadu ( mohu potvrdit). Ptal jsem se co Jižní spojka, při ustálené 80 jede za 3kWh, což paráda. Denně mají ujet 250km, půl roku jeden řidič, jedno auto. Říkám mu, že se mi nelíbí to DSG, repase dříve nebo později, přeřazování, že eCVT je komfortnější. Jeho názor na nejlepší aut.převodovky - BMW. Prý DSG s jedním řidičem bez kravin vydrží, ale ty testovačky jak si prohazují občas nějaké na repas. Ptám se ho na spotřebu, že se v kombinaci i s dálnicí dostanu na 4l, on také. Jako mít ten milion 100,200 jdu do toho, ale nepodnikám, nemám Ičo bohužel ?. Matrix světla neměl, ale z testovaček oba říkali, že je to bomba, na ty základní námitky neměl, službu také odvedou. Citigo Je reálné těch 260 km - když se člověk snaží tak i ano, Jižní spojka, tunelový komplex. Bez dálnice nebo s lehkou nohou přes 200. Ten z cíga říkal, že Toyoty a Nissan Leaf jsou vymakanější. Ten ePedal jako Leaf cígo má, dá se nastavit síla rekuperace. Koukali pod kapotu u mě, ale Superba nemohl ukázat ?. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Ten Superb má volant "na špatné straně", nebo se to jen zdá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Byl napravo anglie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Aha, jsem ani netušil, že se to u nás dá přihlásit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 To bylo na F, to můžou vše. RZ jsem zamazal, bůh ví, kdo to tu čte, průser mít nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Aha, jsem ani netušil, že se to u nás dá přihlásit [emoji3] Dá, cca. před 5ti lety změnili zákon i v pravo se dá přihlásit na obyč.RZ. Jestli musí změnit nast. př.světel to nevím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 Světla, případně jinak funkční blinkry, aj. musí odpovídat platné legislativě v ČR. Volant ale opravdu může být opačně, ačkoli u bazarových aut nechápu, že to někomu za těch pár korun v kapse stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 Buduci rok idem vyskladať L&K tak uvidime aka bude čakačka, dosť sa naňho tešim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embecka Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 Myslim ze si informacne prekonal aj oznam o fl ve svarovne. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 @Aleš_BX jednotku tedy mas MIB3.0? mas to potvrzeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 podle dostupných informací, které mám se MIB3 nestihla vyvinout a bude az v MR2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 Harman nestíhá? :) Certifikace pro mirrorlink a carplay bezdrátově musí být sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 Objednán FL, 200 kw, v říjnu by měl dorazit. Jsem zvědav, ale trochu se bojím motoru, že to hůř pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embecka Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 Vzdy ked vidim svetla ma to napadne, zhruba nad tym spodnym trojuholnikom (trochu vyssie) vedie po povrchu akysi prelis, alebo to je len vnutorna struktura? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Tak pak dej alesi vedet, zda se svetla nataceji v zatacce stejne jako u pred FL, nebo je to jako u O3 FL, kde jsou staticka (a tim se tedy nenataceji v zavislosti na natoceni volantu) a ve meste se pouze zapne prisvetlovaci modul. Docela by mne zajimalo jak tomu u S3 FL s matrix svetlama je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 A uz jazdis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 (editace) Pokud se nepletu, arteon je nataceci ma, napr audi A5 take.. Edit: Je mi pomerne fuk zda to maji reseno natacenim nebo rozsvecenim vice modulu, zajimalo mne zkratka zda se to svetlo naklopi stejne jako u bixenonu, coz v pripade O3 FL tak neni. Arteon to tak opravdu ma a zminena A5ka take. Pokud to do S3 nedali, skoda.. :/ Editováno: 31. Červenec 2019, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 (editace) Len Arteon nema MATRIX LED.Su to iba vo vyssej verzii tie lepsie,adaptivne Ledky Editováno: 31. Červenec 2019, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2019 Tady jsou docela pěkně popsány nové systémy v Passatu, jak fungují světla s Matrix, MIB3, Adaptivní tempomat a další. V SIII se snad nebudou tyto systémy příliš lišit: https://www.garaz.cz/clanek/vw-passat-variant-modernizace-diky-ktere-mluvi-a-ridi-sam-21002260?seq-no=1&dop-ab-variant=&source=clanky-home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2019 (editace) Superb má jen vylepšené světlomety od Scaly a říkat tomu "Matrix" může jen Škodovka... Z hlediska koncernu to správně dostalo jen PR číslo - 8IX a jen Škodovka si to nazvala "Matrix". Nejvyšší světlomety z hlediska konstrukce mají pr čísla - 8IU. Psát tu něco o Arteonu a o konstrukci podle videa u stojícího vozu.............. To bylo řečí kolem MIB3 u faceliftu Superba3 - blamáž jako blázen. Editováno: 1. Srpen 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2019 No, já jsem opravdu rád, že jeho představení posunuli už podruhé o další půlrok a já už si musel koupit nové, tedy předface. Protože za mě designově mnohem horší, každá z těch změn je k horšímu. Zpracování taky horší (například ony chybějící hodiny, madla dveří přišla o obšití kůží, aj.), motory horší a asistenční systémy velmi podobné, které ale budou jízdu buzerovat o to více, takže není asi o co stát.Jediné plus vnímám v podobě těch světel, o moc dál než ty nejvyšší v předface asi svítit už nebudou, ale dokáží stínit podle toho videa i značky, což předface neumí a dost to pak oslňuje. Jinak jsem ale rád za to co mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.