_Denis_ Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Nevím, i když je to tak trochu OT, tak předek beru, ale vzadu je to minimálně stejně tak ošklivý hnus jako na tom S3.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 (editace) před 2 hodinami, _Denis_ napsal: Myslíš za příplatek, nebo v základu? Za příplatek určitě ano, v základu určitě ne. Ok, v zakladu tedy ne. Style to ma? Nasel jsem jenom polozku elektronicky odjisteni kufru - nevim zda to neni jenom prave to odjisteni nebo se tim uz mysli otevreni. Priznam se, ze v nekterych pripadech jsem trosku ztracen. Editováno: 20. Červen 2019, autor: deathskull Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Scout/Scoutline mí odkazovat na větší průchodnost terénem, na co sakra ta radlice na nárazníku a dokonce i vzadu :/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Asi to ma vyvolavat pocit, ze kdyz ten naraznik v terenu drhne o zem, tak to neco vydrzi, protoze je to z kovu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 To pak majitel vystrizlivi, pac zjisti, ze to je z plastu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 ŠA to tak asi nezamýšlela, ale za mne je v FL vzhledově vrchol Style bez těch chromů v nárazníku: vs. LK Ale i tak před FL byl (je) hezčí (nicméně věc vkusu). Jak jsem teď brouzdal konfigurátorem, Nivomat měl Superb i před FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 jj, ten nalakovaný plast bude opravdu sloužit dlouhá léta. Nivomat neměla snad žádná škodovka ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Právě že jsem to u žádné Škodovky ještě neviděl a u FL se o tom nějak nemluvilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Pred FL ho mel taky a za stejnou cenu. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogg Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 před 2 hodinami, deathskull napsal: Ok, v zakladu tedy ne. Style to ma? Nasel jsem jenom polozku elektronicky odjisteni kufru - nevim zda to neni jenom prave to odjisteni nebo se tim uz mysli otevreni. Priznam se, ze v nekterych pripadech jsem trosku ztracen. Jsou dvě verze Elektricky ovládané víko zavazadlového prostoru - Elektricky ovládané víko zavazadlového prostoru usnadňuje přístup do zavazadlového prostoru. Víko zavazadlového prostoru lze snadno otevřít i zavřít stisknutím tlačítka na pátých dveřích, na klíčku dálkového ovládání nebo tlačítka vedle řadicí páky. Mělo by být ve standartu všude, i pro Ambition. Virtual pedál - Virtuální pedál je bezdotykové otevírání a zavírání pátých dveří, což oceníte především v situacích, kdy budete mít plné ruce. Pokud systém zaregistruje kopnutí nohy pod zadním nárazníkem, páté dveře se automaticky otevřou nebo zavřou. V základu pro L&K, Sportline, Combi Scout. Ambiton a Style potom možnost jako doplňková výbava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Před hodinou, Martab napsal: Jak jsem teď brouzdal konfigurátorem, Nivomat měl Superb i před FL? Nivomat už byl u verze před FL 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Jj, v L&K zaklad, ostatni za příplatek Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 jen je to systém založen na funkci samotného tlumiče a není to nic jako měl Citroen, to mě trošku zmátlo...no na OII se do už nesežene :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Aha, já právě taky čekal měchy. Tak to se potom omlouvám za mystifikaci a svou neznalost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 https://www.autorevue.cz/nova-skoda-superb-vyroba-kvasiny-presun-turecko-bulharsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Před hodinou, Aleš_BX napsal: a nevíš jak to má S III FL s DCC? je tam funkce jakoby nivomatu na zadní nápravě? DCC a nivomat nemůžou být na voze zároveň. Buď jedno nebo druhé. S DCC tam žádná taková funkce není. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Alesi, ty ale budes mit stejne zase lift, nikoliv combi, ne? Nivomat je pouze pro combi.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 před 6 hodinami, Yogg napsal: Elektricky ovládané víko zavazadlového prostoru - Elektricky ovládané víko zavazadlového prostoru usnadňuje přístup do zavazadlového prostoru. Víko zavazadlového prostoru lze snadno otevřít i zavřít stisknutím tlačítka na pátých dveřích, na klíčku dálkového ovládání nebo tlačítka vedle řadicí páky. Mělo by být ve standartu všude, i pro Ambition. ses si jisty, ze to je u vsech? nikde ve vybave jsem o tom nenasel ani zminku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 No ved prave preto,lebo je to v standartnej vybave kazdeho jedneho Superba po FL.Tak to pise Cesky konfigurator. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Tak to ani nahodou. Podla konfigutatora sa da objednat jedine elektricky ovladane viko spolu s virtualnym pedalom. Pred FL to slo aj samostatne pre Ambition a pre Style siel doobjedbat virtualny pedal za 3600). Teraz pre S3 po FL je cena pre Ambition a Style 13600, L&K to ma v zaklade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogg Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Před hodinou, deathskull napsal: ses si jisty, ze to je u vsech? nikde ve vybave jsem o tom nenasel ani zminku. Seznam standartnich vybav Ambition limo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Elektricke odistenie je to, ze ked podrzim na dialkaci tlacitko s kufrom, tak sa odomkne a povyskoci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Nic vyssie nevidim. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Elektricke odistenie a elektricke ovladane viko su 2 rozne veci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Hlavne nech ti nepraskne cievka... Len som dovysvetlil, co znamena elektricke odistenie pre tych, ktori si pletu elektricke odistenie a elektricky ovladane viko. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.