Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Můžeš tu dát i pak prosím fotky toho ručního ovládaní ?  Jsme to nedávno u piva řešili a nějak jsme se nemohli dohodnout jak je to uděláno :)

• Autor

IMG_20170320_153806.thumb.jpg.03d4daba5607ed960b8611833401e1b5.jpgIMG_20170320_153813.thumb.jpg.1bc859940d82d44c03099d3f02baf25d.jpgZrovna si jezdim a kcham se po meste, je nekolik moznosti, neboli zpusobu, ja konkretne mam plyn na volantu, takovy krouzek a brzda je ta paka po prave strane, spolu s tempomatem to perfektne funguje.Jsem spokojenej.

IMG_20170320_153829.jpg

Upraveno od Spandexman

Zajímavé :) 

A ten plyn, to se mačká, nebo tahá, nebo jak je to?

• Autor

Je to tlacny krouzek, tlacis na to palcema, jednim staci, je to aktivni po celem obvodu.

Tak at auto dela jen radost.

Upraveno od Alma

• Autor

Dekuju, napodobne.

• Autor
V 6. 12. 2016 na 8:35, Spandexman napsal:

23.3, davam auto na prvni servis, mam naj.9000km, ale je to rok 2014, takze nastalo drive.Bude tez montaz zamku razeni, mam dsg, tak jsem zvedavej jak to tam vysmoulej.

Moc peknej tak hodne stastnych kilometru :-)

• Autor

Dekuju moc.

• Autor

Tak uz mam na auticku namontovanej construct, vymenenej olej, brzdovku, delano ve znackovem servisu skoda Havex Kosmonosy.

• Autor

Tak jsem dopral Rooumimu wellness

IMG_20170326_170018_2.jpg

IMG_20170326_162125.jpg

Upraveno od Spandexman

• Autor

Prahove listy scout, rucni ovladani.

IMG_20170326_170725.jpg

• Autor

Nalepil jsem chrom kryty zrcatek a klik.

No ten krásně prokoukl po welnesu ;)

Před chvílí jsem zaparkoval Rooma na chvíli u pojišťovny a když jsem se vracel k autu, stál tam starší pán a jestli ho nebudu prodávat. Říkám mu "chraň Bůh, dokud to bude jezdit, tak se toho zbavovat nebudu." Chvilku jsme povídali o autě, o tom, proč ho přestali dělat, o dieselgate, pán nakonec povídá, "ten Scout v bílej je pěknej" a když jsem odjížděl, ještě mi zamával. :)

• Autor

To potesi.

• Autor

Ahoj priznivci roomsteru, potrebuju poradit na memm aute 1,2 tsi se rozsvitila oranzova kontrolka motor.Nevite co to znamena?Rozsvitila se potom co jsem mu trochu slapl na krk, v analech se pise ze to je ne o z emisema, poradite nekdo.

Připojit na diagnostiku, vyčíst paměť závad a pak sem napsat výsledek. Případně do příslušné motorové sekce.

• 2 týdny později...

Spandexman: Jak ti funguje denní svícení? Rozsvítí se ti světla už po otočení klíčku, nebo až po nastartování?

Co s tím motorem, už něco víš?

V 27. 3. 2017 na 12:14, JayBee1 napsal:

Před chvílí jsem zaparkoval Rooma na chvíli u pojišťovny a když jsem se vracel k autu, stál tam starší pán a jestli ho nebudu prodávat. Říkám mu "chraň Bůh, dokud to bude jezdit, tak se toho zbavovat nebudu." Chvilku jsme povídali o autě, o tom, proč ho přestali dělat, o dieselgate, pán nakonec povídá, "ten Scout v bílej je pěknej" a když jsem odjížděl, ještě mi zamával. :)

Taky bych chtěl takového pána potkat, jak rád bych mu ho prodal.

• Autor

Ahoj, na servis jdu az 20.4., mela by to byt kontrolka vyf.S temi svetly ani nevim, zitra zjistim.Dekuju za zajem a hezky Velikonoce..

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak pratele jsem po servisu, kontrolka motoru.Vcera mi volali ze diagnostika vykazuje chybu, vadny katalizator, cena opravy cca 30tis kc, tak jsem trochu panikaril, mam najeto 9tis km tak jsem tomu neveril.Rekl jsem vymazte zavadu a uvidime.Odjel jsem se zhaslou kontrolkou a u idime.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.