Březen 27, 20196 r Dnes jsem vypověděl smlouvu. 3 měsíce po skončení záruky. Volání na retenční odd. Žádná nabídka. Ale tvrdili, že nové krabičky s nebo bez WIFI už nemají chyby předchozí verze. Zase ale prý občas blbne ta s wifi že neudělá přístupový bod.
Září 3, 20196 r jen tak ze zvědavosti - neprodával by někdo tuhle krabičku ? chtěl bych to vyzkoušet nějak dlouhodoběji. případně prosím o kontakt na mail : radek@chvatal.eu Diky.
Září 9, 20195 r však pár lidí psalo, že jim končí smlouva. Pak není problém zařízení odpárovat z účtu a někomu prodat.
Prosinec 14, 20195 r Je možné kluci použít simku od o2? Mám neomezenou simku s datama a krabičku Dostanu odparovanou z jiného účtu od kamaráda která je už po smlouvě
Červen 23, 20205 r Tak som dnes objednal chytré auto. Mám síce v aute SIM ale moje auto nepodporuje lokalizačné služby, tak pôjdem do systému Auto -> Wifi <- Chytré Auto. Zaujíma ma, ako rýchlo po naštartovaní je dostupná WIFI? Ako dlho vám trvá kým sa infotainment pripojí na wifi krabičky Chytré Auto? Díky moc!
Červen 23, 20205 r Super, dík.. A ešte - parkujem v podzemnej garáži. Kedy asi sa chytí GPS a začne moja jazda?
Leden 3, 20214 r Také jsem měl chytré auto. Během jednoho roku 4 reklamace , nakonec odstoupení od smlouvy. Notifikace chodili po 10 minutách , chyběli začátky tras ,jednotka nereagovala na otřesy a ta poslední se neustále odpojovala , takže se musela pokaždé znovu spárovat . Co jednotka , to problém. Kdyby to fungovalo jak má , tak to není špatný zařízení .
Únor 26, 20214 r Zdravím ve spolek. Chápu , že toto téma je tu už delší dobu podle datumu. Ale mohl by mi někdo poradit když už jsem si naběhl a taky si pořídil chytré auto, jak udělat aby po zamknutí auta ta chytrá krabička po par vteřinách nezdechla 🤔 Hádám , že po zamknuti auta uplyne nějaký ten čas a vypne se všechno včetně OBD zásuvky protože mi obě diody na krabičce zahynou 🥺 Díky moc za radu, popřípadě odkaz 🤣 Buď jsem slepej nebo jsem starej ale nikde sem na to nenarazil. SUPERB II TDI 103kW, DSG, 2008 Upraveno Únor 26, 20214 r od RkrausR
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.