Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes jsem vypověděl smlouvu. 3 měsíce po skončení záruky. Volání na retenční odd. Žádná nabídka. Ale tvrdili, že nové krabičky s nebo bez WIFI už nemají chyby předchozí verze. Zase ale prý občas blbne ta s wifi že neudělá přístupový bod. 

• o 5 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

Tak som dnes objednal chytré auto. Mám síce v aute SIM ale moje auto nepodporuje lokalizačné služby, tak pôjdem do systému Auto -> Wifi <- Chytré Auto.

Zaujíma ma, ako rýchlo po naštartovaní je dostupná WIFI? Ako dlho vám trvá kým sa infotainment pripojí na wifi krabičky Chytré Auto?

Díky moc!

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Také jsem měl chytré auto. Během jednoho roku 4 reklamace , nakonec odstoupení od smlouvy. Notifikace chodili po 10 minutách , chyběli začátky tras ,jednotka  nereagovala na otřesy a ta poslední se neustále odpojovala , takže se musela pokaždé znovu spárovat . Co jednotka , to problém. Kdyby to fungovalo jak má , tak to není špatný zařízení . 

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Zdravím ve spolek. Chápu , že toto téma je tu už delší dobu podle datumu.
Ale mohl by mi někdo poradit když už jsem si naběhl a taky si pořídil chytré auto, jak udělat aby po zamknutí auta ta chytrá krabička po par vteřinách nezdechla 🤔

Hádám , že po zamknuti auta uplyne nějaký ten čas a vypne se všechno včetně OBD zásuvky protože mi obě diody na krabičce zahynou 🥺

Díky moc za radu, popřípadě odkaz 🤣
Buď jsem slepej nebo jsem starej ale nikde  sem na to nenarazil.

SUPERB II TDI 103kW, DSG, 2008

Editováno: , autor: RkrausR

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...