Publikováno Duben 28, 201114 r Dá sa do Yeti dodatočne domontovať multifunkčný volant? Čo všetko je k tomu potrebné?
Duben 30, 201312 r ahoj Na netu jsem si koupil uplne novy trirameny perforovany volant RS a rad bych ho prehodil za klasicky 4-ramenny.Vim ze by mnel byt odpojen klic atd.,ale pokud my to nebude delat autorizovany servis nebude s tim problem?Predem dekuji za vas nazor.
Duben 30, 201312 r Pokud budeš měnit originál za originál, tak by problém být neměl. Stačí vytáhnout klíč ze zapalování, odjistit a odpojit airbag, sundat volant a přidělat tvůj nový + zase nasadit a zapojit airbag... Jak odjistit a odpojit airbag můžeš vidět třeba TADY, nedávno jsem měnil krytku airbagu ve Fabii, ale volant je stejný a začátek postupu je shodný i pro tebe
Červen 6, 201312 r Pánové pokud odpojujete airbag, tak je třeba nejprve odpojit baterku (- pól) pak kliček do první polohy. A pak teprve vylupovat bag ven. Pokud baterku neoffnete může dojít k impulzu, který airbag aktivuje.
Červen 6, 201312 r Problém je, že k tomu samému impulzu může dojít i při opětovném připojení baterie....tak teď babo raď.
Červen 7, 201312 r ale určitě odpojit baterku-pokud to neuděláš,rozsvítí se ti na maxíku chyba.lze ji pak samozřejmě smazat .
Prosinec 16, 20168 r Zdravím. Mám Yeti r.v. 2010, ve kterém mám čtyřramenný volant. Chtěl bych koupit kožený tříramenný z novějšího modelu Škodovky, bag už má nový znak. Už někdo z Vás takto volant měnil? Zajímá mě, jestli to bude pasovat, zda jsou stejné konektory na airbagu. Dík.
Prosinec 16, 20168 r Já nemám volant z dvojkového Yetiho , ale viděl jsem v jedničkovym Yetim volant z dvojkového. Takže to asi jde.
Prosinec 16, 20168 r Ahoj, taky jsem to měnil . Je potřeba volant a kabel ze Superba fl. Upraveno Prosinec 16, 20168 r od cilda1
Prosinec 16, 20168 r No ten bych tam chtěl dát,akorát ne multifunkční..:) takže to pasuje jo??Teď tam je 4ramenný se starým logem..
Prosinec 16, 20168 r kabel?? přepájet konektor teda?? nebo se jen vymění kabely?? Upraveno Prosinec 16, 20168 r od Berny1234
Prosinec 17, 20168 r Měnil jsem celý kabel i s konektorem ale snad to jde i nějak přepájet . Někde je tady o tom celé vlákno v sekci Octavia II .Já jsem kupoval tady před rokem za 800.kč-. http://www.cars-equipment.com/.Ale Ty nemáš multifunkční tak bude asi jiný .Když se nedal ten správný tak nefungovalo troubení ale šlo to taky upravit. Je potřeba dát kabel ze Superba II fl. možná i Rapida, z nového Yetiho a Octavie III NE!! Snad jsem to popsal správně. Upraveno Prosinec 17, 20168 r od cilda1
Srpen 16, 20178 r zdravím mám takový dotaz, mám škodu yeti r.v 2011 81kw tříramenný volant, radio columbus lze nainstalovat multifunkční volant z novější yeti a co je vše potřeba?
Srpen 18, 20178 r Volant s tlačítka: 5E0 919 719 F nebo 5E0 919 719 L + airbag s kablíkem + podvolantová jednotka dle VIN.
Únor 13, 20187 r Zdravím, oživím téma výměny volantu... Šel by dodělat vyhřívaný volant? Yeti MR2016, původní volant s multifunkcí. Děkuji
Březen 12, 20187 r obnovim tuto temu, uz niekto menil volant na Yeti po FL? Ja by som tam chcel dat sportovy volant, na skoda e-shope je dostupny volant ale iba s hornou castou v sedej farbe. co sa nijak ohromne nehodi k L&K interieru v hnedej kozi.
Květen 18, 20223 r Vďaka už som ho aj použil. Musím vymeniť podvolantový krúžok airbagu. Objednal som podla roku výr. Po demontáži som zistil, že je tam úplne iný. Ten sa dá zohnať len origo Škoda cena cca 340eur.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.