Publikováno Leden 11, 20178 r Zdravím, prosím o radu. Dneska nám zcela bez varování nenaskočilo auto. Ještě včera v pohodě jelo, startovalo. - žádná kontrolka nesignalizuje problém - po otočení klíčkem naskočí všechno co má, po otočení do druhé polohy se ozve "cvak", není ani snaha otočit motorem - baterka má 100% Velmi by nám pomohlo auto po vlastní ose aspoň dostat do servisu, když už ne opravit, možnost diagnostiky nemáme. Specifikace auta: š. fabia 1,2 HTP, má najeto 93tis, rv 2011 Díky moc za tipy, co by to mohlo být.
Leden 11, 20178 r Baterka má 100% čeho a jak jsi to zjistil ? Co udělají kontrolky ,když to udělá CVAK? Změř napětí na aku při startování když je klíč v poloze II, tedy když by měl točit starter. Očisti silové kabely a projdi kostru na starteru a aku.
Leden 11, 20178 r Autor Na nabíječce autobaterií je ukazatel a vcelku myslím ukazuje Díky, zbytek zkusíme
Leden 11, 20178 r Myslet znamená h*vno vědět , potřebuješ změřit minimálně voltmetrem a nejlépe při startování.
Duben 16, 20187 r Zdravím. Hledám radu....včera jsem přijel do práce uplne v pohodě jsem zaparkoval vše ok. Po práci chci odjet a otočím klíčkem a ticho...ani to neskytlo proste nic....kontroloval jsem pojistky které jsou ready...co dál? Poradíte? Mam volat asistencku jestli mi pomůže? Nebo mam volat odtah a nechat to na servismany? Diky za jakoukoliv radu. Škoda Fabia 2 HTP 1,2
Duben 16, 20187 r To je moc široký pojem - ani ťuk. Svítí něco? Co baterka. Má ukostření - tlustý kábl mínus?
Duben 16, 20187 r Baterka je v pořádku zkoušel jsem i jinou ale stejně nic. Klíčkem otočím zhasne vše až na baterku, olejnicku a kontrolka na systém motoru (taková ponorka). Při otočení na start jde slyšet sepnutí něčeho ale dal vůbec nic.
Duben 17, 20187 r Myslim, ze muze stacit, kdyz nechas zarazenou jednicku a trochu do auta se opres...kdysi mi tvrdili, ze pri cvakani starteru nezaskakuje pastorek a timto se to poladi.
Duben 17, 20187 r No když to nebude roztlačovat na jedničku tak řetěz nepřeskočí. Cívka nebo pastorek
Duben 18, 20187 r Nakonec to byl nejaky krysak a odnesl si s sebou asi 10 cm kabelu. Nastavil jsem kabel a v pohodě nastartoval.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.