Habi001 Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 (editace) . Editováno: 29. Květen 2018, autor: Habi001 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Porovnaval niekto komfort jazdy s/bez DCC v Kodiaqu? Oplati sa priplatit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 Zdravím, dle mého subjektivního pocitu bych urcite do DCC podvozku sel, svezl jsem se 1.4 bez DCC a byla takova "uskakana". A to byla na 17" kolech. Vlastním 19" kola s DCC a jizda je podstatne komfortnejsi. Jinak Superb dle mého ma nastavitelnej podvozek hur naladenej, zda se mi, ze se vic houpe. Ale jak s Kodiaqem bez DCC, tak se Superbem s DCC jsem najel radove jen desitky km. J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 Někomu to houpání víc vyhovuje :-) Máme 2,0 TSI 4x4 DSG s adaptivním podvozkem a nemá to chybu. Taky se houpe a asi o něco méně jak v Superbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 Nevíte někdo nějaký relevantní důvod, proč DCC nejde u předokolky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 28. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2017 Predpokladam, ze je to len zjednodusovanie prvych konfiguracii. Neskor to pojde, kedze u Superba to ide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2017 Do Superbu jde 1.4TSI s manuálem a 4x4, u Karoku se (údajně) s touto verzí nepočítá. Uvidíme, může se jednat o cestu, jak přimět zájemce k volbě 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs 79 Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 (editace) Ahoj Mám prosbu ,chci koupit kodiaq a nevím jak poznat že má dcc podvozek nebo jen přepínač jízdních režimů? Samozřejmě že vím když se podívám na tlumiče,ale to z inzerce jaksi nejde 😕 A druhá část otazky jestli mě popisete k čemu je dobrý režim off road - jestli je to využitelné. Nebo jestli se dá dodělat? Předem díky Editováno: 12. Září 2021, autor: Pitrs 79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 Nenapadá mě, k čemu by byl přepínač jízdních režimů bez adaptivních tlumičů. :) Ta změna je nejvíc patrná právě změnou charakteristiky tlumičů a jejich tlumení nerovností. Co se týká režimu off road, pomáhá při rozjezdech v náročných podmínkách či při sjíždění prudkých kopců na sněhu či blátíčku. Funguje do rychlosti 30km/h. Najezdím toho celoročně po horách dost (mám i povolení vjezdu do zakázané zóny) a ještě jsem ho nepotřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs 79 Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 Máš pravdu,mě to taky prijde nelogické,ale četl jsem to tady ve foru že někdo má právě jen ten volič režimů bez dcc🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 Mám dva Kodiaky,oba mají tlačítko volby jízdních režimů,jen ten bez DCC prostě nereguluje podvozek a v položce Individual si nenastavíš podvozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs 79 Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 A k čemu to prosim tě je? Jako co se tim nastavenim změní.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 (editace) před 31 minutami, cosby napsal: Mám dva Kodiaky,oba mají tlačítko volby jízdních režimů,jen ten bez DCC prostě nereguluje podvozek a v položce Individual si nenastavíš podvozek Tak to teda čumím. i v manuálu je toto: Volbou jízdního režimu můžete přizpůsobit jízdní vlastnosti vozidla požadovanému stylu jízdy. K dispozici jsou jízdní režimy Eco, Comfort, Normal, Sport, Individual a Snow. Režim Comfort je dostupný pouze u vozidel vybavených adaptivním podvozkem (DCC) a režim Snow pouze u vozidel s pohonem 4x4 Edit: Tzn., že Kodiaq 4x4 bez adaptivních tlumičů má všechny režimy mimo Comfort? Editováno: 12. Září 2021, autor: Karel Bůna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 Bez DCC tym stale nastavujes: - tuhost riadenia - ACC (dle rezimu inak spomaluje/zrychluje) - pohon - svetla (rychlost matrixov) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 ano a ještě režim klimatizace.S DCC přibude kolonka podvozek.Taky jsem na zprvu koukal.A mají to hodně i Karoqy,i Superby. Každopádně Kodiaq s a bez DCC je docela rozdíl,máš li rád pohodovou jízdu.Režim komfort je jako americké Cadilacky z roku 70 :-) :-) . Jinak reřim OffRoad mám v obou a použil jsem jen jednou,když jsem sjížděl opravdu pořádně zasněženou cestu,jinak vůbec-bez toho by se dalo docela klidně obějít,dalo by se to v klidu i bez toho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs 79 Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 Super,děkuju všem za vyčerpávající odpověď👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pabloescobar Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Plati pravidlo, ze Kodiaq s DCC ma vzdy 19 kola? Nebo muze byt i s 18? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Posílám foto z TP, z výroby mám DCC s 19" . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 (editace) Z výroby mám letní 19", kupované zimní 18" Editováno: 4. leden 2022, autor: Karel Bůna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusan SK Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Ja som mal vybavu style a od vyroby DCC s 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carloschico Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Z vyroby mam 20", vse co je zapsano v TP vidis v priloze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RT81 Vloženo 25. Květen 2022 Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jestli kodiaq s dcc má sníženou světlou výšku v porovnání s kodiaqem bez dcc. V konfigurátoru o tom nic nepíšou. Ale u jiných modelů (octavia,superb) u dcc píšou,že dochází k snížení světlé výšky o 10mm. Chtěl bych kodiaqa s dcc,ale snížení světlé výšky bych nechtěl (nějak mi to k suv nesedí). Díky za odpovědi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.