martin.prochi Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 (editace) Ahoj, mám problém, že při jízdě se mi objevuje jakési klepání. Zřejmě to nesouvisí s motorem, protože frekvence klepání nekopíruje otáčky motoru, ale naopak otáčky kol (tj. rychlost auta). Při vyřazení rychlosti a poklesu otáček motoru na minimum se tento zvuk ozývá víceméně pořád stejně často. Nevypozoroval jsem souvislost s akcelerací nebo zatáčením auta. Nejmarkantnější je to při jízdě v obci po nově silnici - nejsou to extra silné údery ani hlasitý zvuk, ale když se na to člověk zaměří, vnímá to... Není to souvislé "hučení", ale jakoby jednotlivé impulsy, "klepy". Připadá mi to, jako kdyby byl např. kámen ve vzorku pneu, ale samozřejmě jsem žádný nenašel... Všechny pneu sundány, vnitřek zadních bubnových brzd vyměněn, u předních brzd opticky bez problémů. Motor 1,2 TSi, 63 kW. Nemáte někdo tušení, co by to mohlo být??? Předem díky Editováno: 25. leden 2017, autor: martin.prochi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 Čo tak závažia na kolese? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopec Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Dobrý den, podařilo se Vám nějak vyřešit tento problém? Zdá se, že mám ten stejný, tak bych byl rád za jakoukoliv informaci. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.