Přejít na obsah

Elektrické vyhrievanie predného okna

motosman

Doporučené příspěvky

Ahoj, nevím jestli jsem se dobře popsal svou oční vadu, ale potřebuju spíš řešit to sklo.:huh: Jinak na dálku vidím jako rys, ale přes to sklo je to takový lehce rozmázlý, ale bočním okýnkem je to v pohodě.B)

Tudíž jak se co nejelegantněji zbavit skla, aby to řídící jednotka nepoznala a nemusel jsem v servisu řešit přeprogramování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...
před 2 hodinami, Losky83 napsal:

Mě teda přijde, že to moc nehreje. Teď jak byly mrazy, začalo sklo rozmrazovat až tak po šesti minutách a to je rychlejší oškrábat ručně, stejně tak i LED světla:(

Po šesti minutách? To mi přijde dlouho... Světla bych neškrábal a pokud sprej, tak pouze kvalitní.

Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...

Mám dotaz ohledně vyhřívaného předního skla. Koupil jsem starší auto, které má tlačítko na ohřev, které funguje a když ho zapnu, tak svítí a cvaká relé, ale nemám v okně, žádné drátky a okno se nevyhřívá. Je možné, že by to byla jen příprava, nebo předešlý majitel nechal okno vyměnit a nedal to s vyhříváním?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...