Jojo91 Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Honza O.: Presne, dratky jsem si vsimal cca mesic ... po mesice jezdeni ani nevim, ze tam dratky jsou ... Je to o zvyku, myslim ze po chvilce jezdeni si to nebude ani vsimat ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza O. Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Jojo91: No právě ono pokud se člověk na ty drátky (na to sklo) zakouká a začne to tam zkoumat jako doktor pacienta na operačním sále tak to samozřejmě vidí ale při běžném ježdění i v noci to vidět nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Sláva, ked by si mal aj nezavisle kurenie, rad ta zbavim skla s kabelazou a klimatronikom a dam ti svoje 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sláva Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Ahoj, nevím jestli jsem se dobře popsal svou oční vadu, ale potřebuju spíš řešit to sklo. Jinak na dálku vidím jako rys, ale přes to sklo je to takový lehce rozmázlý, ale bočním okýnkem je to v pohodě. Tudíž jak se co nejelegantněji zbavit skla, aby to řídící jednotka nepoznala a nemusel jsem v servisu řešit přeprogramování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Mě teda přijde, že to moc nehreje. Teď jak byly mrazy, začalo sklo rozmrazovat až tak po šesti minutách a to je rychlejší oškrábat ručně, stejně tak i LED světla:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 LED světla hlavně neškrábat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 no a jak je odmrazit??? Jako mám s sebou tahat spreje atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 před 2 hodinami, Losky83 napsal: Mě teda přijde, že to moc nehreje. Teď jak byly mrazy, začalo sklo rozmrazovat až tak po šesti minutách a to je rychlejší oškrábat ručně, stejně tak i LED světla:( Po šesti minutách? To mi přijde dlouho... Světla bych neškrábal a pokud sprej, tak pouze kvalitní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Teď v těch mrazech to trvalo fakt tak dlouho. Potvrzuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 V nizších teplotách jsem to řešil ostřikovači světel. Jakmile bylo -20C, počkal jsem na rozmrazení okna a vyjel. Světla jsem opravdu neřešil. Rozdíl jsem nepoznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Taky vam prijde, ze celni vyhrivane celni sklo je nejake “mekke”? Po 80tis km mam vic mikrodubek od kaminku jak na A6 za 400.000km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Nestraš. Mikroďubky mě pekelně serou. Zatím neumím posoudit, ale věřìm, že to tak může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Taky je tam mám. Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 To sklo vypada jako z masla. Holt se setri na vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Máte tam taky ty dva pruhy? Vždy když je mokro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Myslis to v strede? To je cast, ktora nie je vyhrievana. Takisto po krajoch asi 10-15cm dole a smerom hore sa to zuzuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Jj, potvrzuju. Mám to taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Asi 30 cm zprava i leva je vidět cca 1-2 cm široký proužek, jakoby mastný, je to vidět na foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Pokud myslíme to samé, tak na svém okně jsem to nezpozoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Je to vidět jen za mokra. No a pak pravý ostřikovač ostřikuje blbě, půlka skla rozmazaná[emoji17] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Toho jsem si zatím nevšiml, ten kondenzát je zevnitř ? (!) Pokud ano, kde se ti to tam v takové míře vzalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Není to kondenzát. Je to normálně venkovní rosa, jen nevím, proč když je mokro to dělá ty dva pruhy. Jinak to sklo je fakt asi z bláta. Auto dva měsíce staré a už plno ďubek od kamínků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Dnes jsem si na tebe vzpomněl. U nás je ještě ráno mráz a zapínám rozmrazování. Nic podobného se mi tam neobjevilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Třeba to je nějak mastné, kdo ví. Hlavně že normálně to nic nedělá. Jinak jsem s autem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 Mám dotaz ohledně vyhřívaného předního skla. Koupil jsem starší auto, které má tlačítko na ohřev, které funguje a když ho zapnu, tak svítí a cvaká relé, ale nemám v okně, žádné drátky a okno se nevyhřívá. Je možné, že by to byla jen příprava, nebo předešlý majitel nechal okno vyměnit a nedal to s vyhříváním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.