Dusan SK Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 před 1 hodinou, DavidSK napsal: Na Slovensku ešte pred 7 dňami (PKV) Vyhrievané čelné sklo, údajne vysoký stupeň reštrikcie, nenájdeš ho nikde v ponuke, ani cenníky ani konfigurátor aj dealeri ho majú vypnutý v Ovexe. V maji som objednal vyhrievanie celneho skla bez problemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusan SK Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 aktualne info od skody 2.0 tsi 140 kw bude homologizovany v 4 2019 nasledne budu plnene objednavky. před 16 hodinami, DavidSK napsal: Na Slovensku ešte pred 7 dňami (PKV) Vyhrievané čelné sklo, údajne vysoký stupeň reštrikcie, nenájdeš ho nikde v ponuke, ani cenníky ani konfigurátor aj dealeri ho majú vypnutý v Ovexe. V maji som objednal vyhrievanie celneho skla bez problemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Jak dlouho trvá expedice a doručení vozidla na prodejnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 26. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 to je různé podle vytížení přepravy. Od 2 do 14 dnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 Kodiaq RS - dle mého dealera čekačka 9-10 měsíců. To je jako teď normální ? Na SIII jsem čekal dva měsíce. Holt jiná doba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2018 Čemu se divíš ? Namísto Superbů chtějí často zákazníci právě Kodiaqa a navíc ten se potýká již od začátku výroby s delšími dodacími lhůtami. Do toho přišly ještě ty homologace a je vymalováno... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 20. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2018 Abych pravdu řekl, divím se. V Škodovce na příští rok plánují snižování stavů o 20%. Parkoviště v Milovicích je narvaný k prasknutí. Trh začíná být nasycen a na auto čekáš 9 měsíců. Můžeš mi to vysvětlit ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2018 Propuštění pětiny zaměstnanců? Zdroj je jaký? Proto se snaží vyrábět jak se dá, aby to všechno do propuštění stihli vyrobit? Nasycení trhu? Kde? Většina modelů se naopak potýká s dodacími lhůtami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 20. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2018 Objednávka zásobování škodovácké jídelny na příští rok -20% oproti letošku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 20. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2018 Mozno objednali len mensie porcie... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 před 4 hodinami, michal z napsal: Objednávka zásobování škodovácké jídelny na příští rok -20% oproti letošku. A takto vznikaji nicim nepodlozene famy. 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 21. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 pokud si dealer včas neobjednal vozy včas do zásoby, tak se prostě musí čekat. Je to novinka a orientují tím směrem. Přesně takhle to loni vypadalo se SportLine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 před 13 hodinami, michal z napsal: Abych pravdu řekl, divím se. V Škodovce na příští rok plánují snižování stavů o 20%. Parkoviště v Milovicích je narvaný k prasknutí. Trh začíná být nasycen a na auto čekáš 9 měsíců. Můžeš mi to vysvětlit ? Ty seš teda dobrej srandista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Tak to se omlouvam, ze sirim famy. Akorat mi hlava nebere 9 mesicu na obycejne auto. Jsem skodovkar a asi si pockam. Teda jestli mi do ty doby nehrabne a nezakoupim poradne auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Setrenie je prikazane od samotnej VAGiny. Vsetky tie e-axle a baterie nieco stoja. K prepustaniu dojde az neskor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richmund Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Nemate niekto nejake overene info o homologaci 2.0TSI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2019 od příštího týdne je homologace hotová 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Já dostal informaci že 18.1. mě jde auto do výroby, tak doufám že seto pohne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Kodiaq RS, objednané 5.11.2018, vozidlo vyrobené 8.1.2019. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 S jakým motorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2019 @AMPER1 Kodiaq RS má jeden motor 2.0BiTDI 176kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Promiň nekoukal jsem jaký má RS motoryzace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Já mám L&K 2 TSI 140 kw, dnes jsem se dověděl že bude příští k odběru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Příští týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richmund Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Kedy si objednaval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.