bojler Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 (editace) Prubezne info, byt po par mesicich - i pri destich nejsou po prichodu k autu zadni kotouce orezle jako na vsech predchozich skodovkach. Kotouce Zimmermann, desticky Textar. Editováno: 7. Červen 2019, autor: bojler 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Skus spravit taky test.....vystriekaj kolesa wapkou a nechaj bez hybania do vyschnutia odstavene.....potom posli fotku,ako to vypada.,nech vieme,ci mame skutocne adepta na ozaj dobre brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 No shodou okolnosti jsem byl rano na umyti. Ale hned jsem jel dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Tu moje..momentalne najazdene cca 5000km...asi hodku po umyti...bez jazdenia.... predne a zadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Mas to hezky rovnomerne, krasna liska :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 (editace) Tak po 65000 km mám po 2. vyměněné zadní destičky a přední poprvé. Ty zadní vydržely poprvé 36000 km, kdy se jedna rozpadla a vyměnili je na záruku i s kotouči, a teď po 29000 km další výměna. Jak jste na tom vy? Sjíždí se vám zadní destičky 2x rychleji než přední? Editováno: 12. Červen 2019, autor: Delphin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Přední po 55tis km nové destičky. Zadní teď cca 86tis a ještě původní, ale už těsně před smrtí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 před 29 minutami, Delphin napsal: Tak po 65000 km mám po 2. vyměněné zadní destičky a přední poprvé. Ty zadní vydržely poprvé 36000 km, kdy se jedna rozpadla a vyměnili je na záruku i s kotouči, a teď po 29000 km další výměna. Jak jste na tom vy? Sjíždí se vám zadní destičky 2x rychleji než přední? Ten zadok sa ani tak skoro nesjizdi,ako brzo rezne a to prinuti majitela k vymene brzd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Ahoj chci se zeptat budu měnit komplet zadní brzdy. Máte už vyzkoušené které opravdu fungují jak mají nereznou,nehučí nechci tam už ten hnůj od škodovky.Zatím se mi líbí Bojlerova kombinace Kotouce Zimmermann, desticky Textar. Díky za rady a tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H1982 Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 Ja se chistam na anglicke EBC, pripadne na australskou DBA. Od EBC z Brna cca za 20k - desky i kotouce. EBC maji hezke znaceni, podle barev a moje volba byla desticky Redstuff a disky turbogroove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 H1982: A počítáš s tím, že ti ty kotouče budou při brzdění hučet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H1982 Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 Jasne, ja po dalnici do Phy nebrzdim:D. Takze neresim:). Rikal jsem si, ze kdybych zustal u EBC, tak Blackstuff desticky pro “takovy to domaci jezdeni” budou okay a ty snad nehuci. Jak je na tom Ferrodo neco jako DS2500 rada???, vi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 V 16. 6. 2019 na 13:31, AntonioB721 napsal: Máte už vyzkoušené které opravdu fungují jak mají.... chyba ale není v kotoučích, problém je v tom, že auto ty zadní brzdy při normálním ježdějí téměř nepotřebuje a tím pádem nejsou využívány a vypadají, jak vypadají. Možná jsou nějaké kotouče méně náchylné na korozi (ale pak mají zase jiné nevýhody), jenže tím se to jen opticky maskuje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 Dnešní příděl novinek začnu brzdama. Dnes ráno před jízdou po dešti přední brzdy s drobnými ďubkami rezu. Zadní od pohledu zcela bez rezu. Při rozjezdu drobné škubnutí. Večer jsem auto ošplíchal wapkou, do brzd jsem to ládoval, co to šlo. předek: zadek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Krasna liska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 To neni liska, ale nechal si pozlatit ty kotouce ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Podstatné je, že liška tam po normálním dešti nebyla :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didoop Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 Zdravicko lidi, Rozhodujeme sa co do S3 2.0 TSI 206kw 4x4 66 000 km. V servise tvrdia ze predne su na vymenu, no mne sa zda hrana este velmi mala, aka je toleracia co sa tyka prednej strany ? Nic netrasie. A ak teda by boli na vymenu, predne kotuce mam na vyber: origo par za 530e vc. dosiek (lol) ATE 340mm "vysoko uhlikove" za 77e ks kotuc Zimmerman dierovany za 86e zimmerman plny za 60e Brembo "vysoko uhlikovy" za 64e Samozrejme cielom je aby kotuce vobec netriasli. DAKUJEM ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 skoro na vymenu kotucov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 Měním poprvé po 120 tisíc km , to je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didoop Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 Prave som volal do servisu - mechanik uz presne nepamata preco ale ako dovod vymeny povedal: 1. bud bola velka hrana 2. zhdzavene zvnutra - mohli by poskodit dosky. Stale mam ale pocit ze sa ma snazia natiahnut. Kazdopadne, viete poradit do akej znacky z hore uvedenych ist ? Zimmerman ? ATE ? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 Ahoj, měnil jsem sice na O3 RS, ale mám tam také 340mm a rozhodoval jsem se podobně jako ty mezi ATE, Zimmerman děrovaný a Brembo. ATE vycházely docela draho, na Zimmerman děrovaný jsem se dočetl několik recenzí na forech, že rádi praskají (nemám vlastní zkušenost) a že když už, tak drážkované - dražší Takže nakonec padla volba na Bremba. Bral jsem vysoko uhlikový a k ním i do sady desky. Odježděno 5k km a zatím spokojenost. Uvidím jak vydrží, ale za tu dobu si už sedly a brzdí pěkně. Teď mě čeká výměna na zadku, tak půjdu asi do toho samého. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 Nemfis: a nevadí Ti, jak ty brzdy hučí při brždění? Čím víc přibrzdíš, tím víc hučí. Jednou jsem to zkusil a víc krát bych do toho nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Nezaznamenal jsem žádnej zvukovej rozdíl oproti originálum a žádné velké hučení při brždění se nekoná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Já jsem myslel, žes bral tady tyhle brembo MAX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.