Publikováno Únor 22, 20178 r Dobrý deň, na fóre som to tu nenašiel, možno je to tu, len neviem kde. Ak áno, ospravedlňujem sa. Ide o to, že som prišiel na to, že mi nezamyká dvierka nádrže. Doteraz sa mi stávalo , že mi ich nechcelo odomknúť a teraz ich nevie zamknúť. Vedel by mi niekto poradiť čo sa dá s tým robiť? Ide o Superb 2012 , 2.0 , 103kW Ďakujem
Únor 24, 20178 r Autor super, vďaka niečo budem musieť vymyslieť. A neviete kde by som našiel návod na výmenu, nejaký popis a tak , ako to vlastne vyzerá a čo ma čaká pri výmene.
Únor 24, 20178 r Autor jéééj ďakujem veľmi pekne :-) vôbec som netušil , že sa dá také niečo nájsť a je to fakt super pomôcka. Ešte raz veľká vďaka .
Únor 26, 20178 r Nooo, toto bola nejaká oprava.... Pri výmene musíš rozobrať iteriérové plasty, aby si mohol ten komponent odpojiť od kabeláže, a pripojiť nový..
Červen 17, 20178 r Ahoj, mozna pozde ale prece. Kiukal jsem na zahranicni servery a jeste tam radili zamek rozebrat, vycistit a poradne namazat silikonovou vazelinou... byly tam i fotky ale nepodarilo se mi je stahnout. Kdyz zbyde cas zitra to zkusim, tak pak dam vedet.
Květen 5, 20187 r S dovolením oživím - povedlo se někomu zámek rozdělat a eventuálně i znovuzprovoznit? Koukám, že se dá koupit za 600,- tak jestli má vůbec smysl se s tím mrcasit.. buhví, jestli to není nerozebíratelné (nerad bych zase strávil den hledáním zámečků).
Červenec 15, 20187 r V 26. 2. 2017 na 22:45, Albion napsal: Nooo, toto bola nejaká oprava.... Pri výmene musíš rozobrať iteriérové plasty, aby si mohol ten komponent odpojiť od kabeláže, a pripojiť nový.. Ahoj, si si jistý demontáži plastu v interiéru? Našel jsem na webu video....sice nejde o superba, ale o koncern.....kdyby to bylo jen takhle easy, udělam si sam https://www.youtube.com/watch?v=WKMtpKT7ot8
Srpen 24, 20196 r Zdravím, rozebral jsem ale ,, rozlitlo,, s emi to, přesně nevím kam patří to male perko, nemáte někdo zkušenost?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.