hijolem Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Prečítal som tu celé forum ale nasiel som iby podobnú temu a ani ta nebola doriešená a tak moj problém spočíva v tom že aj ked mam 100% všetky ziarovky funkcne tak mi ta kontrolka vypálenej žiarovky svieti , niekedy zhasne sama od seba ale zvláštne je to ze ked je vonku -5 a viac tak nezasvieti ale ked je nad nulou tak zase blbne .Nestretol sa s tým niekto alebo čo by to mohlo byť . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjanulik Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 známemu to dělal zoxidovaný konektro na hlavním světlometu,nevím co už to psalo za chybz,ale určitě na VAG nebo něco podobného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roberto1969 Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 (editace) Takze , problem stale nevyrieseny. Kontrolka svieti dalej. Skontroloval som vsetko , vsetky ziarovky su v poriadku. Bolo to na diagnostike. Vypisalo to vadny zhavic na 1 valci. Zhavic vymeneny, kontrolka na 3 dni zhasla. Po 3 dnoch opat svieti. Opat na diagnostiku. Ziadna zavada. Tak uz neviem .... Vymenene vsetky ziarovky vratane xenonov. Bez uspechu.Premerane vsetky zhavice. Ziadny problem.Iba ta kontrolka stale svieti... Editováno: 8. Únor 2013, autor: Roberto1969 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Před časem jsem začal pozorovat zvláštní věc. Sem tam se mi rozsvítí kontrolka prasklé žárovky, většinou když mi auto delší dobu stojí např přes noc atd. Z počátku jsem se divil že mi někdy kontrolka zhasne hned a jindy až po několika dnech. ( vše jsem několikrát kontroloval a vše mi svítí) nyní jsem zjistil, že jakmile se mi kontrolka rozsvítí a já zapnu přední mlhovky tak mi hned kontrolka zhasne. Mlhovky jsem tedy odmontoval a taky vše v pořádku. Nevíte, kde by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Nejjednodussi je podivat se pres diagnostiku, s jakou konkretni zarovkou je problem. Nebo pokud mas MaxiDot, mela by se zavada zarovky vypsat i na nem. Ale jen pri rozsviceni kontrolky, neblika tam pak celou jizdu. (Mozna zavada bude v MaxiDotu ve stavu vozidla, ale to si nejsem jisty.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Maxidot nemám, ale hodlám si to na jaře dodělat a do té doby se mi zase nechce čekat. Diagnostika mě taky napadla, ale mám strach ohledně zákona schválnosti, že než dojedu do servisu nebo za někým s vagem tak mi kontrolka zhasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Nevadi, ze kontrolka zhasne. Chyba uz je zapsana a diagnostikou ji kdokoli lehce vycte i kdyz uz kontrolka svitit nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawy Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Vím kde je chyba!!!! Měl jsem problém s vnějíším osvětlením, a projevovalo se to tak, že mi svítila polovina auta a to ještě do uhlopříčky (tam kde svítil přední levý světlomet i s mlhovkou tak nesvítil pravý světlomet a to platí i pro zadní lampy a když zadek svítil tak ještě napůl) tj.levá přední + pravá zadní svíti a pravá přední + levá zadní nesvítí. ŘIDIČ SI TOHO VŠIMNE AŽ KDYŽ ZAČNOU ZNIČEHO NIC RYCHLE BLIKAT BLINKRY buď jeden nebo oba. ZÁVADA JE V POJISTCE 30 A V MOTOROVÉM PROSTORU.Technik mi řekl , že by mohl být problém v přechodovém napětí (tj.že mám zoxidovaný kontakty v pojistkové skříni v motoru). Před servisem jsem problém řešil sám a po výměně žárovek a konzervací všech svorkovnic a kontaktů se problém na pár hodin vyřešil ale druhý den se elektrika ozvala znovu. V servise auto bylo cca 2 h a zaplatil jsem 600 kč. Od servisu klid (pokud se ale problém znovu objeví tak nezbývá nic jiného než výměna pojistkové skříně v motoru komplet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hijolem Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Chyba bola v BSG jednotke vyriešené ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 výmena,alebo prehratie SW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Ch Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Dobry den dnes se mi v aute rozsvitila kontrolka ze mi praskla zarovka pocitac mi pise at zkontroluju vsechny zarovky co jsou v aute sviti mi jen leve obrysove svetlo a prave zadni svetlo jinak nesviti nic vymenil sem uz vsechny zarovky co v aute jsou a porad je to stejne muzete mi stim poradit zkousel sem i pojistky jsou take nove dal uz nevim kontroloval sem i spinac vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa Kvapil Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 V práci u OII FL svítila kontrolka prasklé žárovky, ale všechny žárovky svítily. Všim jsem si, že zadní obrysovky u levého světla svítí některé víc, jiné míň. Vyměnil jsem všechny žárovky tak, jak mají být podle Wattů, ale bylo to stejné. Pak mě napadlo rozdělat svorkovnici u světla a jeden pin byl zoxidovaný a opálený. Po očištění pinu svítilo světlo normálně a chybu už nehlásí.Odesláno z mého LT30p pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Povolny Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Čau svítí kontrolka praskle žárovky ale žádná není .Blikace blikající dvakrát víc než by měli a po otevření dveří nesvítí světlo interiér plus kufr.Občas signalizuje čidlo obložení brzd a pak to zas zmizí ze by relatko prosím pomoc .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 když svítí kontrola prasklé žárovky tak asi nějaká někde bude , diagnostika ti napoví kde je přesně problém, ty blinkry nedal jsi tam ledky? jakmile není ten požadovaný odběr proudu bliká jí rychle , to může způsobovat tu kontrolní žárovku , na destičky koukni třeba už jsou sjetý na ono čidlo nebo bordel v konektoru čí kabelu .bez diagnostiky je škoda času co co si hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Povolny Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Ledky mám jen v interiéru a v spz.jinak nikde.Pokusim se někde zeptat autoelektrikare.Jinak dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Povolny Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Destičky jsou meneny .Kontrolka obložení sem tam se rozsvítí a pak zas zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 koukni na ten kablík co vede z destičky jestli se tam neskříp a neukostřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenkyy Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Zdravím, cca 14 dnů zpět se mi začíná rožínat kontrolka světel,ale přitom všechny svítí,jak mají...zvláštní je,že se některý den nerožne vůbec a z toho vždy pravidelně ráno po nastartování,pak už však v určitý den víckrát ne...nějaké tipy?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astrana Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Ahoj, prosím, nechci zakládat nové téma, tak nejpodobnější co jsem našel je toto. Mám O2 FL RS 2010. Počítač mi po nastartování zacal hlásit "Zkontrolujte levé zadní brzdove svetlo" a hned v zápětí i to pravé. Zkontroloval jsem, obě svítí v pořádku. Na třetím také svítí dvanáct žárovek. Pro jistotu jsem jak levé tak pravé zkoušel vyměnit, bez úspěchu. V poslední době jsem žádnou žárovku neměnil ani žádný led nedával, vše origo. Vše svítí jak má, jen ty hlášky na palubovce. Prosím, nemáte někdo zkušenost. Děkuji a zdravím Aleš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 myslím 2009 na toto odcházely BCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirab Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Taky jsem toto řešil a problém byl v pojistkovém boxu u baterie pojistka měla špatný kontakt velký přechodový odpor , vyjmenovali to všecky žárovky a přesto vše svítilo. Demontáž poj. boxu vyčištění,a potom už vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zori29 Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 (editace) Zdravím, už dlhšiu dobu mi svieti kontrolka na prístrojovke O2 combi r.v. 2012 facelift, že mám chybnú žiarovku. MAXI DOT píše, že mám skontrolovať 3. tie brzdové svetlo. Aj napriek tomu že po zastavení auta sa pozriem či svieti tretie brzdové svetlo po zošliapnutí brzdového pedála tak zistím že tretie brzdové svetlo svieti. Vypnem motor, po čase naštartujem a kontrolka nesvieti. Po čase na druhý deň zistím, že kontrolka zasa svieti na prístrojovke ale tretie brzdové svetlo funguje. Kde by mohol byť problém? Mám cez VAG to skontrolovať alebo je to niekde konkrétne v nejakom elektrickom spoji? Ďakujem. Editováno: 29. Květen 2018, autor: zori29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 no asi to světlo občas nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašek Gryc Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 Ahojte, řeším problém, na maxidotu mi svítí chyba levého i pravého blinkru v zrcatku. Blinkry mi puvodně neblikaly, první chyba byla ve špatnem kodovani. Po opravě kodování blikala pouze jedna strana (spolujezdcova). Zrcátko u řidiče jsem tedy rozdělal a plošňák u diod blinkru byl zoxidovaný. Po vyčištění bliká. Bliká mi teda vše, ale chyby vyskakují pořád. I kdyby byl levý blinkr špatně vyčištěny a měl větší odpor, zaráží mě, že chyba vyskakuje na obou stranách (obě strany ale blikají). Někdo nějaká nápad, čím to může být ? Děkuji Mám Octavia II Scout před FL (MR2008) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.