Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

nikde jsem nic nenašel, pokud to někde je, prosím o nasměrování :-)

Mám škoda Rapid Spaceback, rádio SWING, rv. 7/2014. 

Jedná se mi o šumění rádia, když kterékoliv naladím. Některé jde lépe, některé hůře. Ale když jedu jiným autem, tak rádio hraje krásně a nikde se neztrácí signal, nešumí. U mě ano a cestou do práce, cca 30km, to je neustále.

Čím to může být? Prut jsem zkusil jiný, a stejné. Když vyměním celou anténu - uvažuji o ploutvi, pomůže to? Nebo to může být něco jiného?

Díky moc za jakoukoliv radu!

stažený soubor.jpg

Než začneš řešit signál, s vypnutým motorem a bez dalších puštěných spotřebičů v autě to dělá také? Hlavně ty přídavné do zapalovače umí někdy pěkně rádio zarušit a už jsem to zažil i u vadného alternátoru.

• Autor

Měl jsem neustále nabíječku na telefon. Vytáhl jsem a celou cestu hrálo v pohodě. 

Díky moc, to mě fakt nenapadlo :o

• Autor

!!!

Ví někdo, co s tím udělat? Nebo to prostě takhle je, a nic s tím neudělám :-/ :-)

Díky moc.

!!!

Mám nabíječku od Nokie a nemám žádné potíže. Takže asi stačí začít tam kde je problém a vyzkoušet jinou nabíječku.

• 7 let později...

Zkusím napsat sem, ať nezakládám nové téma. Již nějaký pátek pozoruji horší signál rádia. Ve městě OK, ale hned za ním je to horší. Ne že by to šumělo (jak je v popisu), ale spíš se to tak přerušuje. Jak kdyby to hůř (pomaleji) přelaďovalo na jinou frekvenci. Nesetkal se někdo s něčím takovým? Doplním, že mám Amundsena, takže prut na střeše a anténa v zadním okně. Nikde žádná nabíječka (prý to umí celkem potrápit). Poprosil jsem v servisu, ať na to kouknou diagnostikou (prý se dá podívat na sílu signálů) a prý že OK. No nevím. Nebo že by prostě jen postupná únava materiálu?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.