Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Caute vidim ze vacsina z vas si dava ciernu alcantru a trochu sa bojim tej svetlej. Mate nejake skusenosti so svetlym interierom? Chcem ciernu metalizu a dat do toho aj cierny interier by bolo asi moc.

Editováno: , autor: TorpedoPluto
Vloženo

"rada interier" - název tématu je nedostatečný, odporuje pravidlům fora. Upraveno. A jiná další výbava se zde určitě nebude probírat - dodržuj pravidla fora! Příště ti to zamknu.

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Svetly nemohu doporucit, bohužel ho barvi i rifle, spatna zkušenost, auto které ma najeto 3t km jiz zdaleka nevypada v interieru jako nove, nejezdi v tom zadne "lopaty". Udrzovatelne jen za stálého cisteni. J.

• o 1 rok později...
Vloženo

Mám světlý interiér už v 2.autě . První byl látkový , který jsem 3x do roka čistil mokrou cestou - hlavně sedačky řidiče. Nyní mám celokůži a je to super! Světlá alcantara bude taky náročnější na údržbu.

Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk

• o 6 let později...
Vloženo

Mám Kodiak L&K MR 2023 ve světlé kůži a rozhodně to přidává pocit elegance. Nechtěl jsem tmavou kůži, protože se mi to v kombinaci s černou stropnicí už zdálo moc černé a stísněné. Ta světlá kůže je samozřejmě náchylnější na údržbu, ale zase to tak strašné není. Po těch necelých dvou letech co auto vlastním (kupoval jsem auto zcela nové) je právě kůže díky světlé barvě stále udržovaná, čistá a voňavá. Takže, za mě veliká spokojenost.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...