LadaT Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Nemáte někdo zkušenost s těmahle gumama v rozměru 225/45 r17.Zajímá mě jestli jsou tak hlučné,hučivé ? je prostě slyšet úplně všechno... sice už jsou na pokraji životnosti cca 3-4mm ale nepříjde mi to normální podotýkám že jsem je koupil s kolama. Máte s nimi někdo zkušenost?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 tvrdé gumy, hučí po 40tkm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Naprosto stejná zkušenost jako Kazimir. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 11. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 To jsem.chtěl vědět. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Fáč Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Zdravím Chtěl bych vědět Vás názor na pneumatiky Membat děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 patří mezi jedny z nejlevnějších,u rozměru 205/55R16 se docela rychle sjely. Nic víc nic míň nevím,dovezl si je k nám do pneuservisu pán a pak na ně nadával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Fáč Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 nikdo více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrjanik Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 nemohu si stěžovat, svou práci odvedou .. na běžné ježdění úplně v pohodě .. zde ohlasy http://www.pneunet.cz/pneu/168537/membat-passion-fr-195-55-r-15-85-v-letni/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Ahoj kluci, o zimníchu gumách tady toho bylo napsáno dost....ale téma na letní gumy jsem nenašel. Chci vyměnit Dunlopy SP Sport Fastrespnse 225/45 R17 za nový kola......vzorek je cca 4mm, ale zadek je pila.....na předku je vzorek kolem 3mm a tam je to cajk. Co jsem hledal, tak jsem pochopil, že asi člověk tomu stavu moc nezabrání a pila se na kolech časem objeví tak i tak....jaký gumy by jste doporučili? Koukal jsem na Micheliny Pilot Sprt4 a Dunlopy Dunlop SP Sport BluResponse. Auto je cca 50% dálnice 50% město....Díky moc za tipy..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Ahoj, s Dunlopy zkušenost moc nemám (před 20ti lety na Hondě se nepočítá).... S těmi Micheliny nemůžeš udělat špatně. Ještě bych do úvahy přidal svého kandidáta Continental SportContact 5 nebo Goodyear EfficientGrip Performance (tyto jsem sice nejezdil, ale v testech si vedly velmi dobře) Osobně jsem na Supu jezdil ty Conti... a za mě jsou super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 před 50 minutami, dell napsal: Ahoj kluci, o zimníchu gumách tady toho bylo napsáno dost....ale téma na letní gumy jsem nenašel. Chci vyměnit Dunlopy SP Sport Fastrespnse 225/45 R17 za nový kola......vzorek je cca 4mm, ale zadek je pila.....na předku je vzorek kolem 3mm a tam je to cajk. Co jsem hledal, tak jsem pochopil, že asi člověk tomu stavu moc nezabrání a pila se na kolech časem objeví tak i tak....jaký gumy by jste doporučili? Koukal jsem na Micheliny Pilot Sprt4 a Dunlopy Dunlop SP Sport BluResponse. Auto je cca 50% dálnice 50% město....Díky moc za tipy..... Dunlop SP Sport BluResponse doporučuji, za sucha i za mokra drží výborně, jsou tiché, spotřeba zanedbatelně klesla, ale hlavně se mi líbí ten komfort, kdy takové ty ostré hrany pohltí sama guma a nenese se to dál... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 2prassat : díky za tip, contíky jsem koukal, trošku mě jen zarazila "třída" ve spotřebě paliva E vůči těm Dunlopům co jsou B třída... 2janmatejicek : to jest dobré zprávy.....trošku mě ty první Dunlopy co mám zklamali, ale přece jen už maj něco za sebou, i když vzorek tam je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 (editace) Mam BARUM BRAVURIS 3hm 225 x 40 18XL 92Y FR a taky dojedu z bodu A do bodu B , že bych měl poslouchat naky hučení nehrozí , nerovnosti berou s přehledem ,spotřeba je jako u jinejch a 0,1-2l opravdu nezabije ... A NÁDHERNÁ cena , za mě POHODA PRYŽ PRAVDA NEJMENUJOU SE "SVĚTOVĚ" Editováno: 14. Březen 2017, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 (editace) Podívej se na jakékoliv testy a je jasno, proč jsou tak levné. Ten zbytek je jen tvoje subjektivní tolerance, co vše jsi ochotný obětovat na úkor vynaloženým financím. A to se bavíme o pneumatikách pro běžné ježdění v běžných rozměrech, kde ty nejlepší stojí kolem 3000 Kč. Šetříš na nesprávném místě, pneumatiky jsou to jediné, co to auto drží na silnici. Ale klidně se dál uklidňuj, že jsi koupil výborně a hlavně - pár kaček zas doma, že jo Holt na banány opět nezbylo... Editováno: 14. Březen 2017, autor: janmatejicek 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 (editace) Auto som uz kupil s Barum Bravuris 2 gumami... Mam na nich cca 30000 a tuto sezonu uz asi skoncia. Ziadna pila.... Siel som po dialnici z Budapesti 140km/h pocas lejaku... Dvakrat aquaplaning a ustali to. Spotreba kombinovana 5,6. Hluk je bohuzial vyssi oproti zimnym Continentalom. No kedze boli uz na aute...neriesim. Cital som o letnych Dunlopoch, ze su tvrde... Editováno: 30. Březen 2017, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 (editace) @r_e_n_e no ale který? Jo a aquaplaning nemají pneumatik ustát, ale na aquaplaning nemá vůbec dojít Editováno: 14. Březen 2017, autor: janmatejicek 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 já mám zimáky Micheliny Alpiny a jsou také jak balzám na duši, co se týka hlučnosti....ale je to asi tím, že to jsou 205 místo 225.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 (editace) janmatejicek kámo , když nemužeš OPRAVDU realně posoudit , co vše svojemu SUPU "obětuju" a jakej k němu mam vztah , tak prosimtě neargumentuj takovejma HOVADINAMA stylu, že nemam na banany ,když jsem si pořídil v jistý době vrcholnej model ŠKODY AUTO ! v dost nadstandartně nasypanou FUL výbavou včetně několika "dalších příplatků" atd.atd.atd to , že se někdo spokojí s pneumatikou BARUM nevidim jako důvod k osočování a výsměchu jakej jsem hlupák , klidně si to mysli , ale simtebe nepiš mi to černě na bílí , páč tohle mě dokáže fakt NAS..T spoustu komentářu taky přechazim pouze přečtenim bez reakce protože KAŽDEJ je nějakej TO ŽE SEM S BARUMEM SPOKOJENEJ , TĚ MUŽE NECHAVAT KLIDNYM , MĚ TAKY NEVADÍ ŽE TY NEJSI UŽ SEM SE UKLIDNIL , TAKŽE CAJK Editováno: 14. Březen 2017, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 (editace) @janmatejicek No pri 140km/h by hocijaka pneu dostala v takej vode aquaplaning... Editováno: 14. Březen 2017, autor: r_e_n_e 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 před 13 hodinami, HANZTD napsal: janmatejicek kámo , když nemužeš OPRAVDU realně posoudit , co vše svojemu SUPU "obětuju" a jakej k němu mam vztah , tak prosimtě neargumentuj takovejma HOVADINAMA stylu, že nemam na banany ,když jsem si pořídil v jistý době vrcholnej model ŠKODY AUTO ! v dost nadstandartně nasypanou FUL výbavou včetně několika "dalších příplatků" atd.atd.atd to , že se někdo spokojí s pneumatikou BARUM nevidim jako důvod k osočování a výsměchu jakej jsem hlupák , klidně si to mysli , ale simtebe nepiš mi to černě na bílí , páč tohle mě dokáže fakt NAS..T spoustu komentářu taky přechazim pouze přečtenim bez reakce protože KAŽDEJ je nějakej TO ŽE SEM S BARUMEM SPOKOJENEJ , TĚ MUŽE NECHAVAT KLIDNYM , MĚ TAKY NEVADÍ ŽE TY NEJSI UŽ SEM SE UKLIDNIL , TAKŽE CAJK Zaprvé bych si zopakoval češtinu, protože tvoje gramatika neodpovídá ani prvnímu stupni ZŠ a je mi hanba za tebe... Zadruhé, je mi jedno, jestli tvýmu autu obětuješ 16x za rok celkovou renovaci, každopádně šetříš na nesprávných místech a tvoje "gumy" dost značně ovlivňují i ostatní účastníky silničního provozu. A že sis koupil v jistý době vrcholný model Škodovky argumentuje přesně co? Vrcholný model byl v jisté době také Favorit nebo Felicia. O to smutnější je, žes měl kdysi na drahé auto a teď řešíš pár stovek na pneumatikách, kde je rozdíl v bezpečnosti a chování celkem sakra podstatný. Buď si spokojenej jak chceš, ale nešiř tady lži a polopravdy o tom, jak jsou Barumky super, protože z objektivních měření jasně vychází, že nejsou. 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 @dell Hankook Evo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 (editace) kluci klid, znám lidi dávaj bravurisky na Audi A6, každej má jiný priority.....určitě to nejsou gumy o kterých bych řekl že jsou na dvě věci, ale jsou i lepší gumy. Určitě však nesouhlasím s tím, že to kdo jezdí na barumkách, tak ovlivňuje další účastníky silničního provozu... :-D Osobně hlavně chci, aby ty gumy byly tichý a nebyly náchylné na pilu.... Editováno: 15. Březen 2017, autor: dell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Nikdo netvrdí, že jde jen o Barumky. Tvrdím, že technologicky méně vyspělé / levnější pneumatiky mají samozřejmě vliv na ostatní účastníky silničního provozu. Logicky, když ti to na mokru plave, tak asi těžko můžeš mluvit o tom, že jedeš bezpečně. A když nejedeš bezpečně tam, kde jezdí i jiní, tak je tím evidetně ohrožuješ taky. Takže souhlasit nemusíš, ale nic to na faktu nemění. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 (editace) stejný jako Tě ohrožuje někdo kdo nemá xenony a má jen halogeny, protože huř v noci vidí, někdo kdo má na autě slabší brzdy, někdo kdo má auto co na silnici tak nesedí kvůli naladění podvozku..... atd atd.....když ty věci jsou homologovaný, tak v tom nevidim problém... Editováno: 15. Březen 2017, autor: dell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Ty věci nedrží auto na silnici, pneumatiky jo, v tom je ten nejpodstatnější rozdíl 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.