Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pokud to někoho zajímá,tak je možno ho v konfiguratoru objednat....

Co říkáte na cenu ? :-)

• 9 měsíců později...

Já objednáno. Má to obsahovat nějakou deku, sluneční clony zadních oken. a sun set.

• 1 rok později...

Dobry den.je tu nekdo kto muze mi poradit s spacim paketom ale jen zvlast hlavova operadla do 2.rad krajne sedadla v autosalone mi rékli -zé to se samostatne neprodava. Diky za info.

Ako príslušenstvo sa to nepredáva, len ak si objednáš opierku ako náhradný diel (podľa nejakého auta, ktorý má interiér áko Ty, ale vozidlo bolo vybavené z výroby spacím paketom) cena za jednu opierku cca 250-280,-€

Ahoj .diky za radu.ked sme  si obkednali autó vtedy sme nechceli.potom manzelka to uvydela a uz by sme chceli???? tak že stači objednat ako nahradny diel ? Na moje auto?jaj Už rozumiem  musim haladat táke autó ktory ma interier ako ja. A ma spacie packet. Huj to ne bude jednoduhe. Ale aj tak dakujem.

Upraveno od 4jani

@4jani šikovný prodejce náhradních dílů u dealera to nejda i bez VIN vozu, který je tím vybaven z továrny

Prostě zajdi do salonu a řekni co potřebuješ, určitě to vyřeší.

Ahoj Habi001.dekuji za  napovedu skousim to.musim nejak vyresit nebo  mne  manzelka zabyje???

• 9 měsíců později...

@4jani  podařilo se ti to tehdy vyřešit s tou spací opěrkou?  Cena je obrovská, snad se to sežene levněji. Divné je, že to nenabízejí nějací tuning výrobci, rozteče by snad pro koncern měly být stejné..

• 3 týdny později...
  • 7 měsíců později...

Orig. hlavové opěrky s výklopnýma 'ušima' na zadní sedadla jsem před vánocema dokupoval v AZ Servisu jako náhradní díl za nekřesťanské peníze. Nevím kolik variant je, ale mám SportLine interiér, kde jsou tmavé sedačky v kombinaci kůže / alcantara s šedým prošíváním. U RS interiéru je prošívání červené. Číslo dílu je 565 885 901 G

IMG_20201201_173851.thumb.jpg.64651d31e29aab9d96d59d4846f5e09c.jpg

Upraveno od Jekyll

Pamatuju si spravne, ze to jako ND stalo 6 tis kc?

Ano, za jeden kus - takže x2... :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.