Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• 2 měsíce později...

Je nějak moc ticho kolem OIV. Zkusme si trochu zaspekulovat. Už v létě se objevily fotky muly s karoserií OIII combi. Co to je? Asi se shodneme, že Škoda pravděpodobně nebude mít dva stejně velké modely. To samé se týká druhého faceliftu, i kdyby jen např. pro Čínu. Takže vidíme příští generaci, resp. její mulu s navařenými nárazníky a maskou.

Na špionážních fotkách jde vidět, že se znatelně nezměnil rozvor, ani rozchod. Stejná situace je podle fotek u nástupce Leonu. Najednou tedy dává smysl nezvyklá změna v rámci FL, kdy byl modifikován rozchod vzadu. Základní rozměry bude mít čtvrtá generace prakticky totožné..

2020-skoda-octavia-test-mule.jpg

mno a mozno ze to pojde cestou ako kedysi golf alebo passat ze v skutocnosti velky FL bol predstaveny ako nova generacia

• 1 měsíc později...

No teda. Obdivuju, jak někdo z takového prdu udělá článek o několika odstavcích. Hodnota článku nula, zadarmo drahý.

Tak nejak...

Odpovídá to aktuálnímu stavu žurnalistiky. Kdy jste naposled četli seriozní test auta?

Na autoforu jsem narazil na pro mě zajímavou informaci. Představení OIV se začátkem prodejů Golfa VIII, čili v létě. Prodej na přelomu 19/20. 

“V případě německé novinky již bylo potvrzeno červnové zahájení sériové výroby, prodej tedy odstartuje záhy poté. Octavia by tedy měla veřejně debutovat v září na autosalonu ve Frankfurtu, první odhalení můžeme očekávat ještě o několik týdnů dříve. Zajímavé přitom je, že premiéry se prakticky naráz dočkají verze liftback i kombi - během léta by měly být separátně odhaleny v rozmezí několika málo týdnů. Prodej však má odstartovat až na počátku roku 2020, tedy asi za dvanáct měsíců”. 

Combi snad melo byt o neco driv.

• 3 týdny později...

Výroba varianty Combi prý snad od 48KT/19.

Je to posunuté kvůli Golfu 8.tTn má zahájení výroby ve 36KT/19.

V O4 budou 3-valce . To je masakr 1.0L a 95 KM :(

Hlavně za první použitelný motor 1.5 si řeknou balík, teď začíná v social Active 484tis :(

Jakákoliv diskuze bude stejně k ..., v čechách se jich prodá přes 20tis, Cetinu, Boschy, Globusu i O2 je jedno jaké to bude pro obchoďáky je to vymodlený.

Upraveno od Jan R.

Nevíte, jestli ji ještě maloval mistr Kabaň nebo už ten nový Oli.. Za mě jako S3 LB Bussiness ve Stylu je krásné auto.

• 2 měsíce později...

Combi má SOP v lednu 2020.

V 24. 2. 2019 na 9:51, Jan R. napsal:

Nevíte, jestli ji ještě maloval mistr Kabaň nebo už ten nový Oli.. Za mě jako S3 LB Bussiness ve Stylu je krásné auto.

Josef Kabaň 

Ty fotky předku mi hodně připomínají FL Superb.

Volič automatu bude joystick a také bude HUD.

• 2 týdny později...

Vypadá to skvěle. A v té zlaté dragon skin...[emoji106]

IMG_0740.jpg

Nízký předek jako Arteon by tomu slušel, ale takových ilustací ještě bude

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.