Habi001 Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 před 13 minutami, LukášCBR napsal: Na nezávislé topení 15-17 týdnů, to bych tedy nečekal. Jinak jsem si všiml, že u 2.0TDI 85kW nelze v konfigurátoru zvolit DCC. Vůbec tam ta volba není. U 1.5TSI již to bez problému lze. Možná ale chyba na mé straně. DCC od 100kW výše 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 před 22 minutami, jaroslav75 napsal: a není to náhodou 15. až 17. týden? Taky si myslím ze to bude jak píšeš... i s ohledem na motorizaci 1.0TSI kde je psáno (podle mě) 9-11 KT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 (editace) V dokumentu "předběžné doby výroby" bývala délka výroby, ne kalendářní týden výroby. Editováno: 3. leden 2020, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 před 15 hodinami, Roman Kušnír napsal: První trochu výraznější sleva: https://stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?vin=TMBJR7NX9LY006202 Odběr možný 6/2020 to není žádná sleva, to bude mít nalítáno něco... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodax Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 před 3 hodinami, Roman Kušnír napsal: Taky si myslím ze to bude jak píšeš... i s ohledem na motorizaci 1.0TSI kde je psáno (podle mě) 9-11 KT Pokud se podíváš na ten screen tak to 1.0 tsi je pro jiné auto. Dole jde vidět napsaný Kamiq. Takže je to počet týdnů do dodání a jen auta s bufíkem budou trvat déle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Odběr možný 6/2020 to není žádná sleva, to bude mít nalítáno něco... No co že bude mít něco nalítáno. To by nevadilo tolik, jako to jak to bude mít ty km nalítáno. Já osobně bych nechtěl předváděčku, ani kdyby měla do 20.000 km a měla 50% dolů. Ne kdybych si ji plánoval nechat i po záruce. A třeba na novinářské vozy Škoda ani záruku myslím nedává a dobře ví proč.Já měl O3 RS od novoty a slevu na ni 15%. Jak tu kdosi psal, že soukromník nikdy 15% nedostane.... Trochu bych se z těch cen OIV zase uklidnil. Je to teď žhavá a očekávaná novinka. Kupců pro první kusy, kteří si připlatí nesmysl, aby byli tzv early adopters i přes značná omezení a mohli sousedům ukázat “první” OIV v jejich městě se najde hodně a proč by toho Škoda nevyužila. Mě spíš teď zajímá, jak to bude s RS. Zdali bude mít i čistě benzín pohon 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 před 11 minutami, iphonik4 napsal: No co že bude mít něco nalítáno. To by nevadilo tolik, jako to jak to bude mít ty km nalítáno. Já osobně bych nechtěl předváděčku, ani kdyby měla do 20.000 km a měla 50% dolů. Ne kdybych si ji plánoval nechat i po záruce. A třeba na novinářské vozy Škoda ani záruku myslím nedává a dobře ví proč. Já měl O3 RS od novoty a slevu na ni 15%. Jak tu kdosi psal, že soukromník nikdy 15% nedostane.... Trochu bych se z těch cen OIV zase uklidnil. Je to teď žhavá a očekávaná novinka. Kupců pro první kusy, kteří si připlatí nesmysl, aby byli tzv early adopters i přes značná omezení a mohli sousedům ukázat “první” OIV v jejich městě se najde hodně a proč by toho Škoda nevyužila. Mě spíš teď zajímá, jak to bude s RS. Zdali bude mít i čistě benzín pohon 4x4. https://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-skoda-octavia-rs-dorazi-jeste-letos-nakonec-dostane-i-dva-motory/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 No to, že bude i hybrid tu padlo hodněkrát již v létě. Pamatuji si, že tu někdo dával i tabulky s KT zahájení výroby této verze. Ten článek vlastně nesdělil nic nového (jako tradičně na tom konkrétním serveru). Jenže hybrid a diesel verze mě nezajímají. Proto jsem právě psal označení “čistě benzínová” varianta. U té by mě zajímalo, zdali bude i 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 @iphonik4 4x4 budou 2.0TDI 110kW 7DSG 4x4 2.0TDI 147kW 7DSG 4x4 2.0TSI 140kW 7DSG 4x4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Díky za odpověď, ale varianty co jsi uvedl nejsou RS, ne? Mě zajíma čistě 2.0 TSI RS, zdali bude 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 před 2 hodinami, Hurikan88 napsal: Odběr možný 6/2020 to není žádná sleva, to bude mít nalítáno něco... no jistě že, bude to předváděcí auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Toto jsou klasické motory pro "běžné" verze: RS by mělo dostat i silnější TSI a plug-in hybryd, jak to bude s TDI v RS by mě docela zajímalo, bude jen to 147kW, nebo že by bylo i něco víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 4x4 u benzínové RS nebude: SOP 25KT/20 PHEV 150kW, PHEV RS 180kW SOP 36KT/20 RS Benzín 180kW, RS Diesel 147kW, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Že by upustili od 1.5 TSI s DSG? Škoda. Ještě, že tu bude stále Superb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Takze jediny pochopil muj dotaz [mention=102595]Dixik2[/mention] Diky za odpoved, ackoliv me zamrzela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Před hodinou, Sabiza napsal: Že by upustili od 1.5 TSI s DSG? Škoda. Ještě, že tu bude stále Superb. Neupustili, bude to ovšem kombinované s mild hybridem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Nějak tam to silnější TSI u RS nevidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 před 11 hodinami, bojler napsal: Neupustili, bude to ovšem kombinované s mild hybridem. To jo, otázkou je, jak moc drahý ten motor bude. Ta 1.5 TSI s DSG se dala dávat do hromady fleet aut a pokud ŠA nastaví u Mild Hybridu podobnou politiku jako u plug-in hybridu u Superbu, má člověk prostě smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 V 1. 1. 2020 na 22:58, petercheco napsal: Ja Vám nevím pánové... Ceník Škodovky mě poslední dobou v rozhodování dost stresuje a nabídka prodejce po slevách také... Čekáme přírůstek do rodiny a tak zvažuji přechod z Rapida Spaceback právě do Octavie combi... No prostě děs, páč mám lepší cenu na Golf Variant ve výbavě Maraton edition než na O3 combi Trumf + doplňky a O4 combi Ambition plus... A aby toho nebylo málo, dokonce připadá v úvahu i Passat variant. Cena Octavie přeci nemůže být vyšší než cena Golfu, který dokonce má lepší výbavu... Kde to jsme? Ona ta Maraton je akční verze, jinak by taková cena nebyla. I základní cena není tak hrozná. U G8 zřejmě také cenu řádně osolí. Pro někoho výhoda konstrukčního stáří, ještě bez tabletu a někomu ty asistenty lezou ... Za to sklápění sedadel se i ve Stylu v O4 připlácí 1900. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 MILD HYBRID bude za přijatelnou cenu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 před 56 minutami, bouchy napsal: Nějak tam to silnější TSI u RS nevidím... lépe čti, benzínové RS - 2.0TSI 180kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 To je nějaký posun? Ani o kilowatt, řekl bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Tak už jsem asi našel auto, ze ketrého je většina prvků karoserie okopírovaná... https://bit.ly/2SQLgGJ Pokud už to sem někdo psal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Tipo... Podobnost zadních partií se řešila už u Scaly, jinak to má společné asi toliko že je to kombi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 I předek je velmi podobný. Samozřejmě, pokub by stály vedle sebe, OIV bude asi trochu "zazoomovaná" (větší) verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.