Cjoctavian Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 (editace) Dovolil som si "nakonfigurovat" zelenu Dragon, zelenu Rallye, zltu Sprint, sivu Steel a cervenu Velvet :) Editováno: 24. leden 2020, autor: Cjoctavian 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Umel bys i stribrna kola, masku a zrcatka? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Jasne, ku ktorej farbe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Cervena Corrida. Stara laska nerezavi, stara laska nehnije :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 (editace) Cervena pre bojlera a jedna komplet strieborna... Editováno: 5. Únor 2020, autor: Cjoctavian 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Tak já přidám ještě Blue Race :) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Ta snaha psat barvy anglicky me asi nikdy neprestane udivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Na sluníčku bude ten lak hezčí, s těmi koly to jde. 1.5 man kdo bude chtít zkusit ve čtvrtek benzín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 (editace) No když vyjde úhlel pohledu takto .. mě to připadá jako přerostlá Scala. Ovšem zde to není pochvala. Myslím, že bude hodně záležet na zvolené barvě. Editováno: 26. leden 2020, autor: stanmar 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 je fakt, že barvy, které slušely O3 ,tak nemusí nutně slušet té nové. Uvidíme, až se začnou objevovat i další barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Jsem zvědav na tu Crystal nebo Velvet. Titan vypadá v reálu pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Titan příjemně překvapila na Scale. Chce to ale vidět v reálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Z konfigurátoru zmizel Cestovní paket. V ceníku je.Restrikce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Jsem zvědavý na reál srovnání modré Race nebo modré Lava.... z těch bych si chtěl vybrat. Ale jak psal @Habi001 , co slušelo O3, nemusí slušet O4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 (editace) Mě se třeba Lava na OIV líbí ačkoliv to zatím nebylo na přirozeném světle. Marně ji asi na prezentačních fotografiích nemají. Editováno: 27. leden 2020, autor: stanmar doplnění textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Octavia II - zelená Island a byla velmi brzo vyřazena Octavia II FL - zelená Arctic, víc jsem jich viděl asi jen na verzi Tour Yeti - modrá Aqua, viděl jsem jich pár a končila ještě před FL Superb III - šedá Business, je jich dost málo Superb II - Rosso Brunello, je jich dost málo Superb II Combi - růžová Amethyst, skoro rarita Fabia II - oranžová Tangerine nepřečkala FL Roomster - modrá Ocean nepřečkala FL, i když jí bylo relativně dost Takže je otázka, jestli ta zaváděcí barva není takový hezký polibek smrti. Ale snad s výjimkou Roomsteru a SIIC musím říct, že to byly dobré volby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Vím ze je to mimo téma ale pro zajímavost: Sourozenec Octavie: Seat Leon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 2.0 TDI 110kW 6 manual by měl být dostupný od 2/2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 U té nafty mělo být 2/2021. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Jj chyba [emoji853] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Vím ze je to mimo téma ale pro zajímavost: Sourozenec Octavie: Seat Leon Ten Leon vypadá moc pěkně, jako obvykle bude z té trojice nejhezčí. Už se těším na kombi [emoji4] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Osobně se mi zatím líbí nejvíce Octavia... ale je možné ze Leon bude více emoční... uvidíme jak nastaví i cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Ceny budou v 11KT/20 a auta u prodejců ve 14KT/20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 před 17 minutami, Roman Kušnír napsal: Osobně se mi zatím líbí nejvíce Octavia... ale je možné ze Leon bude více emoční... uvidíme jak nastaví i cenu... Zřejmě to bude podobné jako u O IV oproti O III. Bavil jsem se minulý týden s prodejcem Seatů na toto téma. Pro model Leon by to mohlo být klidně okolo 50 - 60 tisíc navíc oproti současné generaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Pěkná prezentace Ovce https://www.youtube.com/watch?v=tisnE163H9k 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.