chemo Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak se dá opravit tato promáčklina? Máte s tím někdo zkušenosti? Kolik to cca stojí v lakovnách nebo zda to stačí udělat po domácku? Viděl jsem na youtube spousta návodů, ale nevím, jestli bych do toho šel. Díky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 Možná bych zkusil technologii PDR. Stojí to myslím do 2000 podle velikosti a místa promáčknutí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 PDR je: http://www.vinicars.cz/metoda-pdr Jinak bych taky volil tuto metodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 Doporucil bych stejne jako borci vys - PDR. Ta promacklina neni na hrane a neni ostra, to pujde rukou profika uplne lehce. Pred casem jsem resil neco podobneho, bohuzel se to ale ukazalo neopravitelne prave z duvodu ostrosti hrany promackliny. Nejlepsi reference jsem sehnal na www.karosar.cz, posles jim foto a domluvite se na terminu, delaji i pro servisy v Praze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 Karosáře mohu jen doporučit, na třech různých autech opraveno perfektně vícero promáčklin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orsa Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Mohu se zeptat, zda nemá někdo někoho ověřeného v Brně? Mám promáčklé přední dveře na rok starým autě. A byť to je malé, není to moc vidět, tak já to vidím a neskutečně mě to vytáčí. V servisu mi řekli, že oni to opraví tak, že by museli lakovat i celý bok auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 zas taková hovadina to není: lakování celých dveří + rozstřik na sousední plechy - to je přece jedna z možností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Vis sam, ze v servisu radi napovidaji veci... Nejradeji by strikli cele auto :-) orsa: hledej, kde opravuji PDR metodou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Pokud to není hluboké a není prasklý lak tak by to mělo jít vyrovnat pomocí PDR.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orsa Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Je to do 2x2 cm. Pokud se mi to podaří nafotit, dám to sem. Řekli mi, že by to museli vyklepat, čímž naruší lak, tudíž lakovat přední dveře a pak rozstřik. Odhad 15 000 Kč. Je ale možný, že se jim to dělat nechtělo, tak zbytečně zveličovali, abych se na to vykašlala a neotravovala je s tím. :)) Tím, že jsou autorizovaný servis to údajně nemohou opravit jinak. A to nemluvím o tom, že týden bez auta. Nicméně děkuji za radu, mrknu na to. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Tak ona většina (pokud nějaký) ŠA servisů metodu PDR nedělá, takže u nich je to opravdu vždy vyklepak/vyměnit díl, nalakovat jej a pak rozstřik. Autorizovaný servis musí dodržet pracovní postupy jaké jim dodá ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Přesně, nech to udělat PDR metodou a nepoznáš to. A vyjde to na třetinu ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Do autorizovaného servisu s tímhle nemá cenu chodit. PDR se nemusí obejít bez následků (lak může časem prasknout) a oni to prostě nemají schválené. Takže to dělají takhle složitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin730 Vloženo 5. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2021 Metodu PDR mohu doporučit ,dnes jsem převzal svou opravenou Octavii po kroupách…střecha kapota sloupky celkem asi 30 důlků a výsledek perfektní není poznat nic))) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 Na spodku pri hrane lak praskne lebo praskne ak nie teraz tak po vytlačení isto a nebude to možno ani vidno, mám s tým svoje skúsenosti.Tam je plech najviac natiahnutý a lak nie je blbuvzdorný, takže PDR pajsrom by to išlo len žeby si to po čase nemusel tak či tak lakovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baracek Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 Ahoj, někdo mi udělal takovou malou promáčklinu na dveřích u řidiče. Asi dveřmi… je to tak půl cm max. Nemáte někdo nějaký doporučení na vytažení v Praze? Rovnou bych nechal vytáhnout i podobně malý důlek na střeše. Google nic moc mi přijde. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 V Jesenici prej tahaj dobře důlky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 Vestec u Prahy. Renove cars. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 To bude ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baracek Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 Ok, zítra zavolám. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 Zítra se nedovoláš, je volný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baracek Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 😂 tak zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 Budeš spokojenej. Já už tam byl 3x. Vždycky perfektní práce 👍 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 Máte někdo aktuální reference? Není něco blíž v Praze, třeba P3 nebo P10? @beuticekjde se domluvit na opravě na počkání? Trefilo mě polínko (!) z protijedoucího auta a bohužel mám asi 3 cm promáčklinu na předním blatníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 Netuším, koukni na jejich stránky a zavolej tam. Většinou tam ale měli plno cca týden dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.