Pawouk Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Někteří prodejci toho nakecají... Sáhni prstem do výfuku - musí být čistý. TSI ho mají jinak celý černý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Tak jsem se byl na to ještě mrknout a podle foto je tam ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Podle toho že tam máš tady ten druhý katalizátor a kódu motoru tam ten filtr máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklennny Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 (editace) Dneska mi prodejce psal že Škoda do Rapidu filtr nemontuje, tak pak jim věřte, ale novej motor by snad mel byt kvalitnejsi, výkon to má, a woody by mel mit cistej vyfuk bez sazí.... no a já vlastne taky :-) Editováno: 8. Říjen 2018, autor: Sklennny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Fotka místo slibů. Výkonu má nové provedení nepatrně méně, podle měření na brzdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Ono tak nejde ani o ten mírně nižší výkon, jde spíš o jeho průběh a tím podstatně horší pružnost. Pawouk dával dva články o Fábii, ale motor je to stejný jako v Rapidu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 Včera jsem koukal do výfuku a je po 2000km čistý jak nový. Posílal jsem dotaz i do škodovky tak uvidíme co napíšou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklennny Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 (editace) To že už tam filtry montují je i v ceníku pro MR2019, je to az na konci rapid-rapidspaceback-cenik.471ee371ade3285e1efc2cce5c641a30-1.pdf Editováno: 11. Říjen 2018, autor: Sklennny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 Tak jsem z toho jelen, odpověď ze škodovky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklennny Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 (editace) Asi tam mas ten hrnec na vyfuku jenom jako, nebo nejaky mezityp :-), me osobne to nevadi kdyz tam bude... a pochybuji ze by na jedne lince instalovali dva rozdilne motory, proste tam davaj ten novejsi ktery je uz pro filtr pevnych castic... Ikdyz ten hrnec na vyfuku je jen filtr na zbytky spalenych castic z gpf :-0 Editováno: 11. Říjen 2018, autor: Sklennny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 Nějak mi nejde do hlavy, jak by se mohl prodávat současný Rapid teď bez filtru částic (u přímovstřikovaných motorů, jiné v Rapidu ostatně ani nejdou). Navíc, proč by tam byl ten druhý katalyzátor, když motory bez GPF jej nepotřebují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 Souhlas, taky si myslim, ze to proste infolinka nevi a Woody ma OPF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Na konec chtěli po mně vin a že to prověří. Vin zasláno a odpověd nikde. Tak jsem to dnes urgoval a po pár hodinách mi volali. Od modelového roku 2019 je v rapidu filtr. Tak se mě paní zeptala kdy jsem rapida objednával, říkám mám skladovku MR 2019. Ona na to že to neexistuje protože je rok 2018. Po tomto jsem měl dost. Říkám vy nevíte od kdy je nový MR? Tak se paní omluvila,že se spletla a já prý mám filtr, protože záleží na výbavě jestli ho auto má nebo ne. Po tomto jsem hovor ukončil, protože tento hovor neměl vůbec smysl. Paní neměla o tom vůbec ponětí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 @Woody njn. infolinky:( Kazdopadne ja na FIII mam taky motor DKR => bud si jisty ze ho mas. Protoze mi prijde krajne nepravdepodobne, aby FIII DKR ho melo a rapid ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david_smid Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 (editace) Taky mi spousta lidí tvrdila, že do Rapidů se filtr nemontuje. Je to nesmysl, souhlasí kódy motoru DKR, DKL i předpis u spotřeby 2017/1347 AG. Dneska jsem se ohnul pod auta, a je to stejné jako u Fabií, holá trubka u MR2018 a katalyzátor u MR2019. Editováno: 30. Říjen 2018, autor: david_smid 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 (editace) Ofic podklad ke studiu SSP 558.pdf A musím říci, že z laického pohledu tady VAG už neví, kde lhát více, viz str. 9 o tom, jak DI benzínový motory vlastně PM částice téměř neprodukují ve srovnání s MPI ... Přitom díky uplatnění EGR technik pro sundání NOx hodnot maj všechny dosavadní FSI/TSI výfuky jak peklo ... https://forum.skodahome.cz/topic/144190-combi-stylovka-oiii-fl-18-tsi/?do=findComment&comment=2338407 SSP_296 FSI engine with the chain.pdf Editováno: 3. Listopad 2018, autor: rayx 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Víteq Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami (editace) Ahoj obnovuji toto téma! Zajímá mě nezkoušel ho někdo vyndat? A nahradit holou trubkou jako u předešlé verze do MR 2019? Zájímá mě jestli by to šlo bez úpravy SW? Editováno: před 2 hodinami, autor: Víteq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.