Helmic-Svk Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Zdravím, dnes mi vyhodilo na maxidote počas jazdy: "skontrol. denne svetlo vpravo!". Zastavil som hneď ako to bolo možné a skontroloval. Obe denné svietili, vypol som motor, naštartoval a hlásenie sa už potom neobjavilo. Stalo sa vám niekomu niečo podobné? Prečo vyhodilo chybu svetla keď bolo v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Ahoj, něco podobného se mi stalo cca před rokem - během jízdy zničehonic vyhodil maxidot chybovou hlášku "kontrola tlaku v pneumatikách". Zastavil jsem, změřil tlaky a vše OK. Vypnul jsem motor, znovu nastartoval a chybová hláška zmizela. Pro jistotu jsem nastavil aktuální tlaky přes "set" a od té doby nic. Prostě asi jen nemělo auto svůj den Každopádně kdyby se to opakovalo, jel bych s tím do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Otepľuje sa, tak aj kontakty majú väčšiu vôlu. Keď bude teplo, zas si to sadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Mne to robi na pravom zadnom. Bud to naskoci samo alebo buchnem rukou po svetle a potom to ide. Je mi jasne, ze je tam zly kontakt len som si este nenasiel cas na to pozriet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 tak dnes som sa na to pozrel a bolo tam slabe ukostrenie. ziarovka tam mala velku vôlu..staci to stiahnut kombinackami a je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.