Publikováno Březen 26, 20178 r Prosim o radu, pozoruji zvláštní zvuk jakoby dření kola v plnem rejdu, tedy vytoceni kol. Mam F3 Monte Carlo alu 16 najeto cca 8tkm. Pozoruje nekdo něco podobného? Diky za info.
Březen 27, 20178 r Neni to nahodou vrzani od manzety homokynetickeho kloubu, ktera je pri vetsim/plnem rejdu zmacnuta a vrze sama o sebe? Neco podobneho ted pozoruju u meho SIII.
Duben 8, 20178 r Passat 2.8, Maverick. Riesili ste to v servise ? Mne sa to objavilo vcera. Pri vytoceni plneho raidu a naslednom pohynani sa som pocul ako keby sa drelo, natahovalo v oblasti homokinetaku nieco. Do teraz bolo ticho najaz. 33 tis.
Duben 8, 20178 r Já jsem to zatím slyšel poprvé, nějaké drhnutí zřejmě od kol. Se zimníma 15" nic, až teď s 17". Tak budu pozorovat dál jestli se to projeví častěji.
Duben 8, 20178 r Presne tak. MilanHos. Aj ja. Vcera som prezul na 17" a taktiez prvy krat som to zapocul.
Červen 16, 20178 r Mam tu istu skusenost pri plnom vytoceni. skumat sa mi to nejak nechce do podrobna ale ak by sa niekto vyjadril. Mne to pride ako kebz to suchanie islo od podbehov alebo kasne. Ale podla mna to az taky hrozny problem nieje.
Červen 26, 20178 r Robia to na 100 percent manzety klbov. Mam rapida, aj tam to robi, nastriekajte tie manzety silikonovym olejom a mate po probleme(aspon na nejaky cas).
Srpen 19, 20178 r Autor Asi to dela manzeta. Od te doby co jsem to slysel poprve jsem n to jaksi zapomnel.....Odesláno z mého HUAWEI LYO-L21 pomocí Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.