Přejít na obsah

Kolaps elektriky

jbily

Doporučené příspěvky

Zdravím, byl jsem přivolán "na pomoc" k autu mé příbuzné - Fabia 1,2 HTP, r.v. 2002, najeto ani na 20tis.km, první majitelka, nebourané.

Bez jakéhokoliv incidentu se během jízdy dostalo auto do tohoto stavu - stěrače stíraly na nejvyšší možný stupeň, nesvítila palubovka, nefungoval klakson, byly rozsvícené blinkry (neblikaly, svítily bez přerušování). Vše při běžícím motoru i po jeho vypnutí, několikerém nastartování apod.

Po chvíli laborování, čím by to mohlo být, jsem vypojil baterku a po opětovném zapojení cca po 5 minutách byly tyto příznaky "odstraněny". Ptám se - je to "běžný" jev? Setkal se s tím někdo? Mám s tím ještě něco dělat? Stalo se to poprvé a zatím naposled... Za postřehy díky. J.B:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK, díky, vypadá to na popisovaný problém. Ale mám jiný - je tam odkaz na starou sekci, nebo forum - to najdu kde? Udávaný odkaz kde je prý vše popsáno nefunguje...

S dalším hledáním jsem moc úspěšný nebyl...

Editováno: , autor: jbily
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...