jbily Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Zdravím, byl jsem přivolán "na pomoc" k autu mé příbuzné - Fabia 1,2 HTP, r.v. 2002, najeto ani na 20tis.km, první majitelka, nebourané. Bez jakéhokoliv incidentu se během jízdy dostalo auto do tohoto stavu - stěrače stíraly na nejvyšší možný stupeň, nesvítila palubovka, nefungoval klakson, byly rozsvícené blinkry (neblikaly, svítily bez přerušování). Vše při běžícím motoru i po jeho vypnutí, několikerém nastartování apod. Po chvíli laborování, čím by to mohlo být, jsem vypojil baterku a po opětovném zapojení cca po 5 minutách byly tyto příznaky "odstraněny". Ptám se - je to "běžný" jev? Setkal se s tím někdo? Mám s tím ještě něco dělat? Stalo se to poprvé a zatím naposled... Za postřehy díky. J.B: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Standartní otázka: má odmotaný a zavěšený el. svazek v motorovém prostoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbily Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Standartní otázka: má odmotaný a zavěšený el. svazek v motorovém prostoru? Netuším... S tím autem se od nákupu - kromě předepsaných prohlídek - nic nedělalo, jezdí s tím důchodkyně, piánko... Jak to poznám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Pokud je to rok výroby 2004 a starší tak je nutno mrknout do motorového prostoru a vše je popsáno ve spoustě vláken - položka hledat (svazek apod.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Třeba tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbily Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 (editace) OK, díky, vypadá to na popisovaný problém. Ale mám jiný - je tam odkaz na starou sekci, nebo forum - to najdu kde? Udávaný odkaz kde je prý vše popsáno nefunguje... S dalším hledáním jsem moc úspěšný nebyl... Editováno: 3. Říjen 2006, autor: jbily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Je to bezny jev meli jsme 2002 a to to delala asi 1 mesic..pak to prestalo a jedine reseni vzdycky bylo odpijit baterku..v servise na nic neprisli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Stare forum již neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6641 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbily Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6641 supr, díky. Zvazok som nehledal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.