Přejít na obsah

Zblbnuta elektrika


CrazyJakub

Doporučené příspěvky

Dobrý deň, mám problém s Fábia 2 Combi 2009.Zo začiatku bolo všetko v poriadku, auto som kúpil na začiatku tohto roku z druhej ruky. Prvý problém nastal o dva dni ráno, keď som nemohol naštartovať, ale to bolo pravdepodobne zapríčinenými mrazmi ( -9C ) a baterka bola slabá. Následne o par dni mi počas jazdy začala svietiť kontrolka (Systém kontroly výfukových plynov, ) ktorá až donedávna stále svietila a jedneho rana prestala.Auto jazdi a jazdilo v poriadku, necítil som žiadne obmedzenie na výkone.Po pri tomto všetkom som ešte zistil, že mi ukazovateľ paliva ukazuje naopak t.j, keď natankujem plnú tak ukazuje, že mám prázdnu nádrž a svieti kontrolka paliva. A teraz nedávno sa mi stalo to, že som nemohol zavrieť kufor, nakoniec sa mi to nejako podarilo, ale odvtedy svieti kontrolka otvorených dverí. Ešte by som rad podotkol, že kufor otváram tlacitkom na soferovych dverách a keď som skúšal otvárať a zatvárať kufor tak to spustilo zadný stierač. Rad by som sa preto spýtal že kde by asi mohol byt problém a či niekto nemal podobne skúsenosti.

IMG20240112071144.jpg

IMG20240205073014.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tady je evidentně několik věcí nezávislých na sobě. Kontrolka otevřených dveří, resp spouštění zadního stěrač po stisku tlačítka na dveřích bude nejspíš kabeláží ve dveřích kufru. Kontrolka motoru těžko říci, může být zblbnutou lambda sondou a po zahřátí či delší jízdě se srovnala, odvětrání palivové nádrže(beru na zřetel fakt, že nemáš problém s výkonem cukáním...) atd atd atd.  No a snímač paliva je kapitola sama pro sebe. Začal bych kontrolou elektorinstalace na palivovém čerpadlu v nádrži, kde je i plovák.

Příjemnou zábavu   😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...