Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Mám to v autě už přes půl roku a nebyl s tim žádnej problém,je pravda že ta samolepící část na opěrce moc nedržela,ale přilepil jsem to mamutem a to už sundám jedině majzlíkem :D 

• 2 roky později...

Výroba vlastní, materiál je univerzální gumový koberec za 140 Kč, zbyde mi ještě na druhé auto. Montáž na 4 nerez vruty. 

4A5BB7B2-8F3E-426B-BE03-7ADCC95F9204.jpeg

Sorry, ale za mě se to bude spatne udržovat /omyvat/ a ty šrouby jsi dal jako na prasaka az do železa nebo jen do koberce? Pohledove taky nic moc. Jen názor. 

Šrouby jsou jen do koberce (koukaly asi 4 mm), do plechu bych to fakt nedal. S tou údržbou uvidím v praxi, sundat se to dá lehce a dírky po šroubech vidět ani nebudou. Chtěl jsem, aby guma chránila i bok a praktická stránka věci je pro mě důležitá. Takhle zběžně pohledem do auta mi to nepřijde opticky vyloženě špatně, vzor je podobný jako na pedálech.

55BC7989-C52C-4671-AB2F-128BB82CA2F6.jpeg

Upraveno od Ondraj73

Existuje prosím jiná alternativa než vyřezaný gumový koberec nebo rádoby sportovní nožní opěrka? Prostě něco standardního, co má třeba OII.

To je super, díky.

To vypadá také velmi dobře. 

20190417_153955.jpg

Díky za fotku Woodymu. Nejelegantnější řešení.

Za mě je tam problém toho nekrytého boku, koberec bude dostávat zbytečně zabrat. A také všechno steče dolů. Ty koberce s integrovanou opěrkou nohy mají velkou výhodu v tom, že všechen bordel zůstane jen na koberci.

Upraveno od Ondraj73

Tak si všimni když mačkáš pedály, je koberec stejně krátký. Nevím co bys musel být za čuně, abys zasral i koberec kolem opěrky.

Ondraj73: Ahoj, nechtěl jsem se te nijak dotknout. Jinak pro tvůj účel jsou ty integrovane z odkazu asi nej. :palec2:

2: Woody U domu na vesnici nemáme všude venku dlažbu nebo asfalt, takže v období zimy a bláta hrozí víc zašpinění, stékájící sůl... Nevím, proč bych hned musel být čuně. Buď nemáš fantazii nebo se v autě třeba přezouváš. 

Upraveno od Ondraj73

2: Dodi 15 V pohodě, normální názor, beru. Dnes jsem koupil ty s integrovanou opěrkou a ani jsem nemusel sundavat tu moji úpravu, vešlo se to tam. Takže veškeré mokro a špína hezky zůstane na gumě a koberec v autě nebude trpět. Mrzí mě, že tohle neumí originální koberec a to ani ve druhém autě Toyotě.

Upraveno od Ondraj73

Nahod pak foto, dík. 

to Ondre73: To na zimu také vůbec nevypadá zle.

• 4 roky později...
V 2. 4. 2017 na 19:43, miklisek napsal:

IMG_20170331_162939.thumb.jpg.ca2f022c474d20807edfea4aea951e42.jpg

Protože stále není v nabídce ŠA ani čínských prodejců opěrka levé nohy v designu sportovních nerezových pedálů II.generace, upravil jsem opěrku určenou původně pro OIII. Použil jsem tuto opěrku z https://www.aliexpress.com/item/For-Volkswagen-VW-Golf-7-GTi-MK7-Seat-Leon-Skoda-Octavia-A7-Rapid-Audi-A3-8V/32703332691.html?spm=2114.13010608.0.0.3ogXdc . Na tomhle webu najdete mnoho prodejců stejného produktu. I když je v popisu uvedeno, že pasuje i do RAPIDa, není tomu tak. RAPID nemá totiž originální plastový nášlap, za který by se tenhle dal jednoduše vyměnit. A tak nezbývá než improvizovat.

Moc díky za návod, šlo to podle něj jako po másle a konečně mám kde odkládat nohu :)

• 1 rok později...

taky jsem řešil, nášlap jsem použil z O3, zespoda ořezaný, na sucháč, a horkovzuškou naohýbaný, sic to není jako by to udělala fabrika, ale lepší něco než nic.

IMG_0106.jpeg

Upraveno od Pavca
chyby,a dovětek

• 4 týdny později...

S touto jsem spokojen, vypada to presne jako v passatu.  A navazuje to pekne na koberec.

20250320_162253.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.