Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj potřebuju poradit nevíte co je to za zvuk když auto tlačí do 0,5bar tak to není slyšet ale jak šlapnu na plný plyn a tlačí to kolem toho 1baru tak to někde hrozně syci a uniká vzduch je to hrozně nepřijemnej zvuk v kabině je to slyšet ještě více,  sací hadice k turbu je v pohodě a deceleracni ventil jsem dával nový nemůže to být těsnění pod turbem nebo svodama? zvuk viz video dekuji

MOV_0124_000.mp4

Upraveno od Joska166
Preklep

• Autor

Nikdo fakt neví?

Vyčkej! To si fakt myslíš, že sem něco napíšeš a za pět hodin to bude vyřešené?

• Autor

To určitě ne ale čekal bych že se na to někdo podívá ale asi na to nikdo nekoukal....

Zkontroluj cele vedení od turba po IC. 

• Autor

To už jsem nějak zhruba koukal měl jsem i sundány podbeh a nárazník ale nic jsem nenašel turbo je nové originál má najeto tak 15000 takže turbo bych vyloučil zítra jde k mechanikovi tak pak napíšu jestli na něco přijde 

• Autor

Tak mechanik na to zatím jen koukal vizuálně a viděl totálně zblitou hadici od oleje od turba prý je to hadice od mazání říkal že prý je turbo asi před smrtí ale turbo je nový je možný že je jen povolena spona nebo je tam díra? bude na to koukat až v pondělí dělá mě i tlumiče s brzdama

Upraveno od Joska166
Zmena

• Autor

Tak to byl prasklý nějaký O kroužek od hadice turba a přes něj to foukalo ven :)

Blízko IC?

• Autor

Nene prasklý o kroužek jak je mazací trubka k turbu tak tamtudy to ficelo ven a prskal ven i olej oprava 20 Kč ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.