Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim všechny, chtěl bych se zeptat, jestli je možné dát facelift budíky za mé původní MR01? A ještě jedna otázka, mam SDI, jestli tam můžu dát i z TDI? Předem díky všem za odpovědi. ;)

Zdravim všechny, chtěl bych se zeptat, jestli je možné dát facelift budíky za mé původní MR01? A ještě jedna otázka, mam SDI, jestli tam můžu dát i z TDI? Předem díky všem za odpovědi. ;)

No po faceliftu měly i SDI tacha do 240, takže rozdíl mezi TDI a SDI asi není, ale jestli ti to půjde to nvm.

btw tacha u SDI nějak nechápu, před facelifty maj do 200, některý do 220 a po faceliftu maj do 240...???

len tak lahko to nejde.

bola tam zmena nejaka v rychlomeri aj v palivomeri. ale ist ide vsetko. ale nepojde to lahko.

Upraveno od cartmanko

No po faceliftu měly i SDI tacha do 240, takže rozdíl mezi TDI a SDI asi není, ale jestli ti to půjde to nvm.

btw tacha u SDI nějak nechápu, před facelifty maj do 200, některý do 220 a po faceliftu maj do 240...???

z důvody úspory výroby, zjistili že SDI motorů se nedělá tolik jako TDI, proto použili stejný budíky ;)

jinak není problém v budíkách přehrát soft a nemusí se předělávat palivoměr, nebo se jen přehodí odporová destička na palivoměru...

no mne na jednych nesiel tachometer. a manik hovoril ze sa budiky nejako menili a tachometer mi nikdy nepojde. tak som menil budiky zase.

• Autor

Ještě jedna otázka pro nějakýho fajnšmekra, jak poznam, jestli mam centrální řídicí jednotku 6Q1 nebo 6Q2? Dá se to poznat, aniž bych se na ní musel mrknout? Dík za odpověď :palec2:

Ještě jedna otázka pro nějakýho fajnšmekra, jak poznam, jestli mam centrální řídicí jednotku 6Q1 nebo 6Q2? Dá se to poznat, aniž bych se na ní musel mrknout? Dík za odpověď :palec2:

Napíchnout na VAG a přečíst

• Autor

Já myslel spíš podle výbavy, jestli když mám centrál a přední okna v elektrice, tak mám 6Q1?

Já myslel spíš podle výbavy, jestli když mám centrál a přední okna v elektrice, tak mám 6Q1?

nebo 6Q0 ;)

napíchni na VAG nebo sundej plast a víš na čem jsi

• Autor

nebo 6Q0 ;)

napíchni na VAG nebo sundej plast a víš na čem jsi

Jasný to už by bylo celkem jedno, hlavně abych neměl 6Q2, chci dodělávat dálku, tak aby to fungovalo. Určitě se na to radši kouknu. :palec2:

s tím, co píšeš, že máš, tak nebudeš nešťastným výměnychtivým majitelem 6Q2

• Autor
s tím, co píšeš, že máš, tak nebudeš nešťastným výměnychtivým majitelem 6Q2

díky bohu :p

istotu však budeš mat az ked to napichnes na VAG alebo skontrolujes...

Vzhledem k tomu, že s 6Q2 nechoděj okna, tak ji určitě nemáš. :)

• Autor
:palec2:
Vzhledem k tomu, že s 6Q2 nechoděj okna, tak ji určitě nemáš. :)
  • 2 měsíce později...

Lidičky, koupil jsem na SDI MR03 budíky z RS MR07 a rád bych se zeptal, jak na výměnu. Nejspíš asi odpojit baterku, kuchnout staré budíky, vložit nové a pak jet na VAG? A hlavně jak je to s nakódováním budíků? Je k nim i pin, ale známej má vag chvíli, tak jen aby jsme pak netápali hodinu, kde to najít. Moc díky

Lidičky, koupil jsem na SDI MR03 budíky z RS MR07 a rád bych se zeptal, jak na výměnu. Nejspíš asi odpojit baterku, kuchnout staré budíky, vložit nové a pak jet na VAG? A hlavně jak je to s nakódováním budíků? Je k nim i pin, ale známej má vag chvíli, tak jen aby jsme pak netápali hodinu, kde to najít. Moc díky

pokud vložíš nové a teprv pak pojedes na VAG tak už nikam nedojedeš. Dokud se nenakodují na tvé auto nenastartuješ

musis poznat kod svojich starych a kod novych

tusim aj kod imo ale to som si nie isty...

A nevíte někdo o někom, kdo by my s tím za rozumnou odměnu pomohl? VAG doma nemám, jen známej, ale pochybuju, že asi po měsíci s tím má zkušenosti ke kodování budíků. Hlavně mi pak došla ještě jedna věc. Nemám PP a budík z FRS asi mají, jak to bude s tímto?

Upraveno od Losky83

Jestli mas budiky z FRS, pak tam bude PC a pokud si ho do ted nemel, pak dodat packu PP a cidlo teplomeru, pak by melo chodit... Bez toho nevim co tam bude svitit... :unsure:

jedná se mi jen o to. když tam teď ta páčka nebude, zda ty budíky budou fungovat

a proč by neměly fungovat? Prostě jen nebudou ukazovat fce palubáku

Jen se ptám, protože samá elektronika a výkon stejně nikde:)))))))

• 2 týdny později...

Mám Fabii TDi a koupil jsem budíky z Fabie RS.

Jak na výměnu a jak s tím pinem?

Díky :feve:

• 2 měsíce později...

z důvody úspory výroby, zjistili že SDI motorů se nedělá tolik jako TDI, proto použili stejný budíky ;)

jinak není problém v budíkách přehrát soft a nemusí se předělávat palivoměr, nebo se jen přehodí odporová destička na palivoměru...

Prosím mohol by niekto znalý vysvetliť pojem-přehodí odporová destička na palivoměru. Prehodí sa kde v budíkoch alebo na palivomery? Prezradí niekto postup tejto úpravy? :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.