paldous Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Am 28.1.2022 um 10:26 schrieb pabloescobar: Vsiml jsem si jeste jednoho zarizeni. Sice drazsi, ale vypada docela dobre. Ma nekdo zkusenost? https://obdeleven.com/cs/domu/187-starter-pack-0758277987851.html https://youtu.be/aeBmFh6dpOY https://youtu.be/_G1cpT0h3JI Ahoj, ano, ja to mam a super vec, cez BT s iphone super vecicka, da sa tam robit vela veci na najnovsich autach od VW koncernu… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 (editace) Umí to i odblokování obrazu za jízdy? Mám touareg, a ten má fakt velkou obrazovku :) Už jsem to našel - Ano umí :) Editováno: 9. Duben 2022, autor: klakson23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 9. Duben 2022 Sdílet Vloženo 9. Duben 2022 Zkuste jeste tady https://forum.skodahome.cz/topic/134493-aplikacia-carista-obd2-elm327-adapter/?do=findComment&comment=2122349 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 12. Duben 2022 Sdílet Vloženo 12. Duben 2022 Koupil jsem si ten OBDeleven. Pokud by někdo něco chtěl, najde mě v Brně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 27. Duben 2022 Sdílet Vloženo 27. Duben 2022 Někdo ochotný, šikovný na kódování? Okolí České Budějovice, Písek, Tábor, Strakonice. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netopejrek Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Ahoj všichni, jinak aloha, taky mám přes 1/2 roku OBDeleven. A na OIII kombi 110kW manuál full led atd. Jsem si přenastavil úplně vše: zapnutí zadních světel při denním svícení (ano, "Skandinávský systém" protočení ručiček na palubce jak to má RSo jiné nastavení ostřiku světel zapnutí přisvícení do zatáček Totální deaktivace Start/Stop systému - při káždém zapnutí motoru, je "systém - k**ítko" deaktivovaný - aANO, prošlo to STK na pohodu. Lze zapnout vypnout pípání při otevírání el.kufru (já to u sebe zapl) lze zapnou/vypnout setření stěrače za jízdy - to, co po několika sekundách naprázdno setře zapnutí "ofroad režimu" na Colombus/Admunsen a mnoho jiných "fičurek" Jsem z Ostravy, tak případně mohu poradit, pomoci. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlídač Vloženo 1. Červen 2022 Sdílet Vloženo 1. Červen 2022 Ahoj, pls o info: už roky používám kabel + VCDS verze 11.11.2 tuším.. Avšak už je dávno verze přes 20.. Stáhnul jsem si nejnovější, ale se starým kabelem to nechodí. Nenačte auto. Stará verze 11 chodí stále. Tedy kabel je vázany na tu verzi? Bavíme se o klonu kabelu. Řešením je tedy koupit nový kabel s novým softem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 4. Červen 2022 Sdílet Vloženo 4. Červen 2022 (editace) ano u klonu je verze přímo spojená s kabelem, nelze aktualizovat. Kdyžtak PM, umím pomoci Editováno: 4. Červen 2022, autor: x-man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 4. Červen 2022 Sdílet Vloženo 4. Červen 2022 @x-man uplně nemáš pravdu, klony postavené na atmelu se dají přeflashovat na jakou verzi vcds potřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelqwer Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 Ahoj, je tu někdo z okolí Liberce (Mlada Boleslav, Praha) kdo umí Kodiaq RS 2022 - zapnout pamatování volby jízdních režimů? (nebaví me pořád vypínat ten zvuk motoru :-)) Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 12. Duben 2023 Sdílet Vloženo 12. Duben 2023 Zkus se zeptat u CarRetrofits , není to tak dávno, co mně přijel přeprogramovat některé věci do Kamiqa někdo s nimi spolupracující a byl z Liberce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 11. Ledna Sdílet Vloženo 11. Ledna Je někdo z okolí Přerova, Olomouce, Zlína nebo blízkého okolí na nakódováni nějakých věcí do kodiaqa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 23. Října Sdílet Vloženo 23. Října Má někdo návod jak nakódovat Trailer asist. Bude ho podporovat zadní kamera 5Q0 907 556 C ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabransk Vloženo 24. Října Sdílet Vloženo 24. Října Podle infa co jsem někde dohledal a výpisu z auta co to podporuje, by tahle kamera měla podporovat Trailer Assist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 25. Října Sdílet Vloženo 25. Října Tak už jsem si úspěšně nakódoval Trailer assist. Množství paliva k dotankovani Sílu větráku v auto režimu Vypnutí denního svícení v menu Light assist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabransk Vloženo 25. Října Sdílet Vloženo 25. Října Tak moc gratuluji k Trailer Assist, předáš tu návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu Zdravím, zkoušel jsem přes VCDS základní nastavení převodovky. Reset všech adaptačních hodnot jsem nedělal. Jinak jsem jel po seznamu shoda dolů až na kalibraci synchronních bodů. Netuší někdo proč to vyhodilo tuto chybu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.